Rosszul lettek az utasok, önkielégítésbe kezdett egy férfi a buszon





A fiatal nő először csak a nyögéseket hallotta, majd mikor meglátta, honnan származnak, ijedtében majdnem lemenekült a buszról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.20.
szatír

A gödöllői HÉV-en rendszeresen maszturbáló férfi „kollégáját” keresik a dublini rendőrök: interneten panaszkodott több rettegő utas is egy férfire, aki az egyik buszjáraton szokott önkielégítést végezni. Legutóbb egy 25 éves szociális munkás kapott sokkot, mikor meglátta, mit művel utastársa – írja az Irish Mirror.

 

Fotó: Pixabay

Sorcha a munkahelyéről utazott haza, a telefonjába temetkezve levelezett az egyik barátnőjével, mikor nyögéseket hallott, majd ahogy körbenézett, az átellenes oldalon lévő ülésen észrevette az őt bámuló férfit, aki éppen önkielégítést végzett. Elmondása szerint a férfi biztosra akart menni abban, hogy utastársa látja, mit művel. Sorcha nagyon megijedt, azonnal felpattant, de igyekezett normálisan viselkedni, nehogy a férfi meglássa rajta a félelmét, mert attól tartott, azzal csak tovább hergelné. A nő előbb átült egy másik helyre, de a férfi oda is követte, azonban szerencséjére a következő megállónál a szatír leszállt a buszról. Sorcha azonban még otthon is sokkos állapotban volt.

A nő az esetről a közösségi oldalán számolt be, nem tervez a rendőrséghez fordulni, bár mint írja, az nagyon megrázta, hogy a posztja alatt négy nő is azt írta, ugyanazon a vonalon hasonló gyomorforgató esetet tapasztalt már. A Dublin Bus társaság a feljelentés hiánya ellenére is elindította a nyomozást.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás