A mekis dolgozó megmondja: ebből állapítható meg, hogy nézel ki – Videók!

A gyorsétterem munkatársa egy TikTok-videóban magyarázta el, hogy egy rendelésből kideríthető, milyen a kinézete a vevőnek.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.13.
döbbenetes felfedezés

Talán sokunknak ismerős az a mondás, hogy „az vagy, amit megeszel”. Így gondolja ezt egy McDonald's dolgozója is, aki azt állítja, hogy a rendelés alapján meg tudja állapítani, hogy nagy eséllyel ki a vendég – írja a LadBible.

A Big Macet általában középkorú férfiak választják Fotó: Pixabay

A TikTok-videóban a Kanadában élő Ella azt mondja, hogy hasonló kinézetű vendégek általában ugyanazt a megrendelést adják le. „A McDonald's-ban dolgozom, és általában így néznek ki az emberek, akik megrendelik ezeket a dolgokat” – magyarázta a hölgy, aki meg is mutatta, hogy a hamburgerhez milyen külső társítható. A gyorséttermi dolgozó hozzátette, „Ne sértődj meg.”, utalva ezzel arra, hogyha valakinél elrontaná és nem találná el a rendelést.

A 17 éves nő a videóban elmagyarázta, ha valaki Big Macet választ, az jó eséllyel középkorú férfi lesz. A mekis dolgozó szerint a „sajtos negyedfontos” (ez Magyarországon nem kapható) hamburgerek legnagyobb rajongói a középkorú nők. Ella tapasztalatai szerint a McDonald's étlapján szereplő halfilés szendvicset az idős házaspároknak vagy legalábbis az idősebb embereknek szokták felszolgálni.

https://www.tiktok.com/@shehasaproblem/video/7049188119635102982?

A TikTok-felhasználók körében nagy sikert aratott a lány videója, ezért arra kérték őt, hogy készítsen egy második részt is. Ella örömmel tett eleget a rajongók kérésének.

A második részből kiderül, hogy a játékokat is tartalmazó Happy Meal menüt általában az anyukák választják a gyerekeiknek. A nagy kiszerelésű csirkefalatokat, azaz a McNuggetset inkább az ázsiai férfiak választják.

A McChickent Ella többnyire fiatal pároknak szolgálta fel, míg az almás pitét mindenki egyformán szereti a McDonald's alkalmazottja szerint.

https://www.tiktok.com/@shehasaproblem/video/7050601640881147141?is_from_webapp=v1&item_id=7050601640881147141

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás