Nagymaroson egy eldugott kis ékszerdoboz várja leendő tulajdonosát – Fotók!





A frekventált környéken nehéz 40 millió forint alatt ingatlant vásárolni, azonban az ingatlanbazar.hu meghirdetett egy olcsó csodát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.18.
ritka kincs

„Eladó Nagymaros hangulatos, központhoz közeli utcájában egy állandó lakhatásra alkalmas (kivett hétvégi ház, udvar besorolású) belterületi ingatlan. Az 554 m²-es telken épült bruttó 30 m² alapterületű ház a beépített tetőtérrel együtt jelenleg 55 m² hasznos területtel rendelkezik, ám a 9 m²-es terasz és a tetőtér bővítésével +30 m² nyerhető. Ezen felül a terület Üh-K5 besorolása lehetőséged ad a telek akár 10%-os beépítésére: 55 m² alapterületen akár ~100 m² teret alakíthatunk ki tetőtér-beépítéssel” – olvasható az ingatlanbazar.hu weboldalán.

Egy hangulatos földszinti résszel, és egy beépített tetőtérrel árulják a lakást Nagymaroson /Fotó: Ingatlanbazár

Az alsó szinten előszoba (7,5 m²), konyha (8,75 m²), nappali (16,45 m²), fürdő+WC (3 m²), a felső szinten pedig egy 19,5 nm-es szoba került kialakításra. A statikus által stabilnak ítélt, kiemelt beton alapon fekvő épület szerkezetileg kiváló, külső faburkolata korához képest is jó állapotú, ázásmentes. A házban a közelmúltban teljes körű belső felújítás során megtörtént az elektromos hálózat cseréje, az épület rétegközi szigetelést, a konyha design elemként látszó OSB borítást, míg a többi helyiség tűzálló gipszkarton borítást és új, minőségi burkolatokat kapott. A ház villanyradiátorral költséghatékonyan kifűthető, ám inverteres klíma kiépítése is könnyen megoldható. A konyhában jelenleg gázpalackos tűzhely üzemel. Közművek közül villany és vezetékes víz kerültek bevezetésre, a szennyvízet jelenleg emésztőbe gyűjtik, ám mind a gáz, mind a csatorna beköthetők az utcáról. A ház mögött 2×2 m alapterületű, önálló tároló kapott helyet.

A fenti hálószobából a visegrádi fellegvár panorámájára nyílik az ablak, ehhez egy terasz is jár /Fotó: Ingatlanbazár

A hálószobából zavartalan panoráma nyílik a visegrádi fellegvárra, a nyitott teraszon ülve pedig a gazdagon termő (cseresznye, szilva, ribizli, som, szeder, orgona, aranyeső, valamint számos más termő és dísznövény), ám méreténél fogva csupán hobbi szintű gondozást igénylő kert látványában gyönyörködhetünk. Az ingatlan egész évben jól járható, karbantartott aszfaltos úton megközelíthető. A kert bájának, a környék miliőjének és a kimagasló közbiztonságnak köszönhetően könnyen átadhatjuk magunkat a Dunakanyar méltán híres nyugalmának, emellett a régió nyújtotta kikapcsolódási lehetőségek sokasága változatos életteret biztosít – mindezt 40 percnyi távolságra a főváros forgatagától. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!





Ezeket olvastad már?
Halálos ágyán vallotta be szörnyű tettét az idős férfi

Halálos ágyán vallotta be szörnyű tettét az idős férfi

Megdöbbentő: így védekezett a nő, aki fehérítőt itatott a 3 éves lányával

Megdöbbentő: így védekezett a nő, aki fehérítőt itatott a 3 éves lányával

Elárulta a szakember: ezt látják az emberek, mielőtt meghalnak

Elárulta a szakember: ezt látják az emberek, mielőtt meghalnak

Gyerekeiket féltik a szülők Pomázon – kitálalt egy édesanya, mi folyik ott fényes nappal

Gyerekeiket féltik a szülők Pomázon – kitálalt egy édesanya, mi folyik ott fényes nappal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás