Így lesz az esküvőtök napja felejthetetlen a násznép számára is





A mai világban külön élmény esküvőt szervezni. Mindig öröm látni, amikor az ifjú pár a házasságkötése napján is éppúgy és olyan körülmények között ünnepli a közös élet kezdetét, ahogy eltervezte – elvárások, kötelező tradíciók betartása nélkül. (X)



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.30.
Módosítva: 2022.12.01.
hirdetés

Ennél már csak akkor lesz még emlékezetesebb a lagzi, ha a násznép is felhőtlenül jól mulat. Szerencsére napjainkban végtelen mennyiségű lehetőség áll a rendelkezésre ahhoz, hogy a vendégeknek is exkluzív szolgáltatásokkal kedveskedjünk. Hogyan? Íme két menő alternatíva!
 

Az extra figyelmességet mindenki meghálálja

Ha már belekezdtetek az esküvői forgatókönyv összeállításába, akkor pontosan jól tudjátok, hogy minden az apró részleteken múlik. A szervezés során természetesen a saját vágyaitokat kell előtérbe helyezni, de miután a személyes igények végére értek, célszerű olyan ötleteket is gyűjtenetek, amikkel a násznép tagjainak kedveztek. Végérvényben az ő érzéseik, élményeik gyakorolják a legnagyobb hatást a lagzi hangulatára, és egyébként is szép gesztus, ha az esküvőtök napján is törődtök a szeretteitekkel.

Az extra figyelmesség sokféleképp megmutatkozhat: egy mindenmentes menü összeállításától kezdve a kisgyermekkel érkező családoknak kialakított játszósarokig. A vendégsereg összetétele befolyásolja, hogy milyen szolgáltatások járulnak hozzá a felhőtlen hangulathoz, viszont van két ötletünk, amit szinte a násznép összes tagja imádni fog. 

Gondoltatok már arra, hogy specialty kávébárral és egy pazar koktélpulttal várjátok vendégeitek? Ma már erre is van lehetőség!

Fotó: freepik.com

Specialty kávéélmény a nagy napon

A specialty kávék ma már nem számítanak kuriózumnak, egyre többen választják a minőségi koffeinforrás lehetőségét a szürke hétköznapokon is. Bár az igény adva van, a nagyobb rendezvényeken szinte csak tömeggyártott, rossz ízű kávék közül lehet választani.

Szerencsére a 21. században minden lehetséges, még az is, hogy vendégeitek ilyen és ehhez hasonló módon kérjenek kávét az esküvőtök napján: „Egy americanót szeretnék, jéggel!” A BestBar személyre szabható kávébár szolgáltatásai lehetőséget nyújtanak arra, hogy a násznép tagjai a legegyedibb kávéigényeiknek megfelelő feketét kapják a lagzi alatt. A kiválasztott csomagajánlattól függően, ha szeretnétek, a csapat még professzionális kávégépet, őrlőket, csészéket is visz a helyszínre.
 

Koktélpult és flair show mint esküvői szolgáltatás

Szakképzett barista, minőségi kávéélmény, elégedett vendégsereg: mi másra lehet még szükség? Nem kell messzire menni, elég csak arra gondolni, hogy egy esküvőn a kávé mellett mi fogy még literszámba. Úgy, ahogy az otthon készített pálinkák nélkül egy magyar lakodalom sem az igazi, úgy minőségi italkínálat nélkül egy mai esküvő sem lehet elég modern.

Fotó: freepik.com
Fotó: freepik.com

Higgyétek el, amellett, hogy a kávébár mellett nagyon jól mutat egy profi esküvői koktélpult is, a vendégeitek is hálásak lesznek a vodkanarancson és whisky-kólán túlmutató italkínálatért. Ha igénybe veszitek a BestBar koktélbár szolgáltatását, a csapat szakképzett mixert biztosít a legmenőbb alkoholos italok elkészítéséhez és a látványos flair show-k megvalósításához.
 

A BestBar segít modern és menő esküvőt szervezni

Koktélbár és kávésarok: a két szolgáltatás együtt az igazi. Ha tetszik az ötlet a BestBarnál egy kalap alatt és személyre szabottan intézhetitek mindkettőt. Érdemes egy konzultáció során felmérni, hogy mit képzeltetek el pontosan - illetve milyen eszköztár áll a rendelkezésetekre -, mert az árakat nagy mértékben módosítja, ha “csak” egy mixer és barista szaktudását igénylitek, minden mást pedig biztosít az esküvői helyszín.

Így nem is olyan nehéz modern és menő esküvőt szervezni, nem igaz? :) (X)

 





 





Ezeket olvastad már?
Megtörte a csendet Jakab Ferenc kollégája, aggasztó dologról ír

Megtörte a csendet Jakab Ferenc kollégája, aggasztó dologról ír

Egy ország rendült meg a gyásztól: 95. életévében meghalt a legendás színész

Egy ország rendült meg a gyásztól: 95. életévében meghalt a legendás színész

Ezt tutira nem tudtad! 350 éve is már menő volt a farmer

Ezt tutira nem tudtad! 350 éve is már menő volt a farmer

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás