Hogyan működik az ablaktisztító robot? Az Aerium megadja rá a választ!





Az ablaktisztítás olyan tevékenység, amelyet sokan hetekig halogatnak. A fizikailag megterhelő és időigényes munka a szabad hétvégénk jelentős részét elveszi. Miért ne könnyíthetnénk meg egy kicsit a dolgunkat? Az ablaktisztító elvégzi Ön helyett a munkát! (x)



Megosztás
Szerző: Pr Cikk
Létrehozva: 2022.11.29.
Módosítva: 2022.12.05.
hirdetés

Az Aerium online áruház és zászlóshajó márkája, az Aerium már régóta az otthoni intelligens készülékek fejlesztésére összpontosít. Portfóliójukban robot padlóporszívók, bébiőrök és intelligens fűnyírók is szerepelnek. A vállalat elképzelései azonban ennél messzebbre mutatnak, és nemrégiben egy intelligens ablaktisztító készüléket is bemutatott ügyfeleinek.

 

A készülék kristálytisztára mossa az ablakokat

 

A háztartás kézi karbantartása már visszavonhatatlanul a múlté. Ha létezik robot padlóporszívó, miért ne lehetne ablaktisztító robot is?

Az automatikus ablaktisztítók rátapadnak az üvegfelületekre, csempére vagy akár zuhanyfalra is, és minden munkát elvégeznek Ön helyett. A villanymotor akár 2000 Pa vákuumnyomást hoz létre, és biztosítja a szilárd tartást és a tökéletesen szép fényes ablakot.

A tisztításról két speciális mikroszálas kendő gondoskodik. Az első törlőkendő a szennyeződések eltávolításáért felelős, míg a második korong szálas mikroszerkezetével polírozó funkciót lát el - így az ablakok kristálytiszta fényt kapnak.

Kép forrása: Aerium.hu

Az automatikus ablaktisztítónak egyéb más felhasználási területei is vannak. A kiváló minőségű törlőkendőknek köszönhetően a kerámialapokkal, tükrökkel vagy zuhanykabinokkal is megbirkózik.

 

Ablaktisztítás a fotel kényelméből.

 

Az Aerium ablaktisztító robotok intelligens alkalmazással és távirányítóval rendelkeznek, amely a készülék csomagjában található. Ha szabálytalan alakú ablakai vagy zuhanyzója van, vegye a távirányítót, és irányítsa saját maga az automata ablaktisztítót.

A készülék azonban automatikus üzemmódban is képes megbirkózni a feladattal. A készülék helyzetét és a tisztítás irányát a robot padlóporszívókhoz hasonlóan speciális érzékelők szabályozzák. Az Aerium emellett a készülék biztonságos működésére is gondolt. Az ablaktisztítót ezért egy biztonsági kötél védi a leesés ellen, ami általában a csomag tartalmát képezi.

 

A biztonsági akkumulátor megakadályozza a robot leesését

 

A leesés elleni védelem azonban ezzel nem ér véget. A szabványos áramellátást - némileg meglepő módon - egy szabványos 220 V-os elektromos csatlakozás biztosítja. Azt kérdezi, hogy miért? A válasz egyszerű - az ablaktisztító semmit sem bíz a véletlenre. Így nem áll fenn annak a veszélye, hogy az akkumulátor lemerül, és a gép leesik és megrongálódik.

Megkérdezheti, hogy mi történik akkor, ha kikapcsolták az áramot? A gyártó erre a helyzetre is gondolt és az ablaktisztítóit UPS szünetmentes tápforrással szerelte fel. Ez azonban nem állandó működésre szolgál, és csak áramkimaradás esetén kapcsol be

Az UPS akkumulátor biztosítja, hogy az ablaktisztító robot a kiindulási helyzetbe kerüljön, és hangjelzést bocsát ki, ha a működésnél valamilyen probléma merül fel. Abban az esetben, ha Ön nem tartózkodik otthon, a fent említett biztonsági kötél is a védelmet szolgálja.

 

Cégeknek és háztartások számára is megfelelő

 

Az ablaktisztító robotok széleskörűen alkalmazhatók. A háztartásokon kívül cégek is vásárolnak belőlük, amelyek például üvegezett irodai fülkék tisztítására használják őket. A készülék csendes működése nem zavarja a koncentrációt, és tökéletesen ellátja feladatát.

Kép forrása: Aerium.hu

Az ablaktisztító robotok azonban a legnagyobb szolgálatot a háztartásoknál végzik. Több órányi bosszantó takarítástól kíméli meg Önt, ami helyett kellemesebb tevékenységekre koncentrálhat. Önnek csupán az a feladata, hogy a robotot az ablakra helyezze, illetve áthelyezze egy új mezőre.

 

Minőségi ablakporszívók ingyenes szállítással

 

Az Aerium.hu webáruház nagyra becsüli a vásárlóit, ezért kiváló ügyfélszolgálatot tart fenn a számukra. A háztartási gépek szakértői tanácsot adnak Önnek a választásban, és az Ön ízlésének megfelelő terméket ajánlanak.

Az Aerium ablaktisztító robotot ezen felül ingyenes szállítással kapja meg. Minden termék raktáron van, így nem kell néhány napnál többet várnia rájuk.

(x)





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás