Salsázni ment a csecsemőket embertelenül kivégző nővér a gyilkosságok után

Folytatódik a pere annak a brit ápolónőnek, aki a vádak szerint megpróbált megölni több csecsemőt. Újabb részletek derültek ki az ügyben.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.26.
Brutális kegyetlenség

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, 7 rendbeli gyilkosság és 15 rendbeli gyilkossági kísérlet miatt emeltek vádat Lucy Letby ellen. A tárgyalás során újabb vérfagyasztó részletek derültek ki, amelyről a Metro számolt be.

A gyilkosságokat 2015 júniusa és 2016 júniusa között követte el az ápolónő, amikor a Countess of Chester kórház újszülöttosztályán dolgozott. Az újszülöttek infúziós tasakjába levegőt vagy inzulint fecskendezett, így végzett a csöppségekkel.

Így tett 2015. augusztus 4-én is, amikor inzulint fecskendezett annak a csecsemőnek a tápzacskójába, akinek az ikertestvérét egy nappal korábban hasonló módszerrel megölte. Letbynek még arra is jutott ideje, hogy kollégájának arra panaszkodjon, hogy a csecsemőnek alacsony a vércukra. A beinzulinozott csecsemő szerencsére túlélte a mérgezést.

A tárgyalás során egy újabb hajmeresztő információ hangzott el. Kiderült, hogy az ápolónő egy salsaestre ment azt követően, hogy megpróbálta megölni a csecsemőt.

Fény derült arra is, hogy nem ők voltak az elsők, akikkel Letby végezni akart, 2015 júniusában hasonló módszerrel ölt meg egy ikerpárt, ők voltak az első áldozatai.

A tárgyalás során a nő mindent tagadott.

Top hírekHírlevél-feliratkozás