Több tucat holttestet gyalázott meg a perverz David





Újabb bűncselekményeket ismert el a brutális gyilkos.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.07.
brutális

Újabb bűncselekményeket vallott be az a férfi, akit korábban azzal gyanúsítottak, hogy több tucat női holttestet gyalázott meg, amikor kórházi alkalmazott volt. A kétszeres gyilkossággal elítélt férfi csütörtöki kihallgatásán újabb 16 esetet ismert be. David Fuller a legújabb hírek szerint egy 100 éves halott nőt, valamint egy kilencéves kislány holtestét is meggyalázta.

A férfit a múlt hónapban a rendőrég 16 újabb vádpontban találta bűnösnek. A férfi perverzitását jól mutatja, hogy több alkalommal is videóra vette magát számos alkalommal, miközben 12 éven át rendszeresen szexuális kapcsolatot létesített sok holttesttel a Kent and Sussex Kórházban. A szörnyű tettek sorát Fuller 2008 és 2020 között követte el.

Mint ahogyan arról a Metropol is beszámolt, David Fullert tavaly decemberben vették őrizetbe, miután DNS-nyomok alapján összefüggésbe hozták két nyolcvanas évekbeli gyilkossággal. A férfi a „bedsiti gyilkosságok” néven elhíresült bűncselekményben két fiatal nőt erőszakolt, vert és fojtott meg 1987-ben.

A férfi 1987 júniusában tört be a 25 éves Wendy Knellhez, akit előbb megerőszakolt, majd félholtra vert, végül megfojtotta a fiatal nőt. A rendőrök a holttestet meztelenül találták a lakásában, a kulcsai pedig eltűntek. Fuller öt hónappal később ismét lecsapott: akkor a 20 éves Caroline Price-szal végzett a korábbi gyilkossággal megegyező módon.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás