Egy édesanya egy tiniorgiára nyitott be a bevásárlóközpont pelenkázójában





Nagyon megijedt az a nő, aki kisgyerekét átöltöztetni tért be a bolt öltözőjébe, azonban ott 4 fiatalt talált félreérthetetlen helyzetben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.14.
nyilvános szex

Ashton Grohn egy kisgyermekes édesanya, aki az ausztráliai Brisbane-ben autózott, amikor egyszer csak gyermekére rájött a szükség, ezért félreállt a Westfield bevásárlóközpontnál, hogy ott a pelenkázóban rendbe szedje csemetéjét. Legrosszabb rémálmában sem gondolta volna, hogy mibe fog botlani az üzlet öltözőjében. Belépéskor négy tinédzsert, két lány és két fiút talált, akik orgiát tartottak a nyilvános fülkében.

Olyan dologra nyitottam be, amit szavakkal le sem tudnék írni, mint egy furcsa orgia. Nem éreztem kényelmesen magam, hogy bármit is mondjak, amikor ők négyen voltak, én pedig csak a kislányommal, úgyhogy megfogtam a táskámat és elmenekültem a szobából” – árulta el a megilletődött nő a Daily Starnak. A lap információi szerint a nő értesítette a helyi rendőrséget az esetről, és a hatóság nyomozást indított a résztvevők megtalálására. Az üzletközpont biztonsági kamerái és dolgozói segítségével akarják kézre keríteni az „elkövetőket”.

Nem hiszem, hogy még valaha életemben egyedül be merek menni egy pelenkázószobába” – tette hozzá a fiatal anyuka.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás