RETRO RÁDIÓ

Villámkvízzel fedjük fel, mely titkos erő irányítja az életed





Talán elő tudunk állni néhány olyan tulajdonsággal, amellyel eddig nem is voltál tisztában. Engedd, hogy egy kis mágiát csempésszünk a napodba!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.13.
belső erő

A kutatók szerint erősségeink ismerete növeli az önbecsülésünket, az önbizalmunkat, és tudatosan nagyobb eséllyel leszünk boldogok. Az alábbi személyiségteszt feltárja tudatalatti képességeid, ehhez pedig csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod az alábbi szimbólumok közül a leginkább tetszőt.

https://www.pinterest.com/pin/641763015657003391/

Az első ábra a lélek bölcsességét képviseli. Ha ezt választottad, akkor te a világosságra és a tudás megszerzésére törekszel. Lehet, hogy néha szigorú döntéseket hozol, de igazságosan cselekszel, született vezető vagy.

A második ábra a szerényeké. Amennyiben ezt érzed magadénak, akkor hatalmas erőket rejtesz magadban. Minden tulajdonságod megvan ahhoz, hogy nagyszerű emberré válj, de van valami, ami gátolja a fejlődésedet. Légy őszinte magadhoz, és háríts el minden akadályt!

A harmadik rajz a káoszé. Lehetsz kreatív, de rombolóvá is válhatsz. Öleld át a benned lévő zűrzavart, ahogy az egész univerzum teszi. Gondolj pozitívan a benne rejlő lehetőségekre, és tűzz ki egy jó célt, amiért küzdhetsz.

A negyedik ábra a spiritualitáshoz kapcsolódik. Az igazi szépséget és a harmóniát keresed az ezotéria útján. Az intuíció, az empátia vagy akár a telepátia képességei is rendelkezésedre állnak, de vigyázz, ne válj túlságosan naivvá és sebezhetővé.

Ha az ötödiket választottad, akkor jó, ha tudod, hogy egy teremtő erő hatékonyabban tud fellépni, ha egy pusztító erő megnyitja az utat előtte, és te pontosan ezt teszed. De ne rombolj anélkül, hogy ne tudnál újjáépíteni!

A hatodik ábra az illúzióké. Rendkívül nyitott vagy, mindig egyedi ötletekkel állsz elő. Erotikus kisugárzásod vonzóvá tesz, de az irreálisan magas elvárásaid csalódottsághoz vezethetnek. Meg kell találnod a megfelelő célt, amiért érdemes felelősséget vállalni.

A hetedik rajz a teremtőé, aki megjelenik ott, ahol korábban káosz és katasztrófa uralkodott. Óriási kreatív erőd van, téged a becsület és az erkölcs vezet. Az emberek szeretnek, de néha kissé nehezen vagy elérhető számukra.

A nyolcadik kép alapján tele vagy energiával, ezt azonban nem könnyű irányítani. Hajlamos vagy túlzásokba esni például az alkohol vagy a reménytelen kapcsolatok terén. Fordulj a művészet és a kreatív tevékenység irányába, hogy kiaknázd rejtett kincseid!





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás