Szétszedték a kommentelők Baranyi Krisztinát, miután Ferencváros büszkeségét becsmérelte





Megdöbbentő módon ócsárolta saját kerületének óriási bravúrt aratott futballcsapatát Baranyi Krisztina. A ferencvárosi polgármester nem tette az ablakba, amit ezért kapott a kerületiektől.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.22.
IX. kerület

“...Attól nem kell hasra esni, hogy közpénzcsillárdokból összejön az európai középmezőny alja” - ezt nyilatkozta Baranyi Krisztina, a IX. kerület polgármestere hétfőn, amikor egy lap a Ferencváros minden magyar futballszurkolót lázba hozó Európa-ligás meneteléséről kérdezte.

A megdöbbentő mondatot Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke szúrta ki a ferencvárosi polgármester mfor.hu-nak adott interjújában. A weboldal arról kérdezte Baranyit, hogy „Ha már a kerület büszkesége: az FTC Európa-liga-menetelését hogy értékeli, mint polgármester?”. A válasz meglepő volt: a kerület polgármesterének egyáltalán nem dagad a melle a büszkeségtől, hogy városának csapata gyakorlatilag rajt-cél győzelmet aratott, és csoportelsőként zárt az Európa-ligában. Ehhez hasonló bravúrt utoljára 48 éve ért el a ferencvárosi csapat, akkor Nyilasi Tibor vezetésével a KEK-döntőig jutottak el a zöld-fehérek.

Baranyi Krisztina azonban nem csak, hogy nem büszke a 123 éves Fradira, hanem még arra is futotta neki, hogy odaszúrjon a sikeres magyar futballistáknak, akiket az interjúban „egy, az adóforintjainkból felpumpált kirakatcsapatnak” nevezett, és a Fradi külföldi származású focistáiról is lekicsinylően nyilatkozott - róluk mindössze annyi jutott eszébe, hogy „mielőtt idejöttek, nemhogy Ferencvárosról, de valószínűleg Magyarországról se hallottak”.

Baranyi Krisztina polgármesterként nem örül saját kerülete dicsőségének Fotó: MTI/Mohai Balázs

Szétszedték a kommentelők a saját kerületéhez hűtlen polgármestert

Ezek után nem meglepő, hogy a helyi lakosok és az FTC szurkolói alaposan kiosztották a saját kerületét becsmérlő polgármestert. A felháborodott hozzászólások jelentős része nem tűri a nyomdafestéket, de alább megpróbáltunk néhány a szalonképesebb kritikát összegyűjteni.

„Hölgyem, tisztában van vele, hogy melyik kerület polgármestere?” - tette fel a kérdést Zoltán.

„Elképesztő hozzá nem értés, szégyellje magát!” - osztotta ki a polgármestert Rozika.

„Ne legyen már mérvadó, hogy a Baranyi úr/hölgy mit mond, vagy mit nem. Fradi akkor is volt mikor ő még nem, és akkor is lesz mikor ő már nem... A mondást meg ismerjük... A sas nem kapkod legyek után...” - idézte a közmondást a klub jelképére utalva László.

„Kedves Krisztina.. Mikor megválasztottak (nem tudom kik) polgármesternek, ott feszítettél a stadionba pár napra rá.. Legközelebb ha jössz, ki kérlek írj rám.. Szeretnélek meghívni egy mentes ásványvízre.. üdvözlettel...” - invitálta beszélgetésre a hűtlen polgármestert Csaba.

„Mikor érdekelte a sast, hogy mit gondol a veréb?” - kérdezte Marcell.

„Aki közpénzből kapja a fizetést ne dumáljon!” - utalt a Baranyi által vizionált „közpénzcsilliárdokra” László.





Ezeket olvastad már?
Teherbe ejtett egy 14 éves lányt, kőkemény ítélettel sújtotta a bíró

Teherbe ejtett egy 14 éves lányt, kőkemény ítélettel sújtotta a bíró

Fia gördeszkájával verte agyon a feleségét, amíg a rendőrök az ajtóban álltak

Fia gördeszkájával verte agyon a feleségét, amíg a rendőrök az ajtóban álltak

Egy év után nézte vissza Petra az egyik videóját – rémisztő, mit fedezett fel: „Beleborzongtam, amikor megláttam”

Egy év után nézte vissza Petra az egyik videóját – rémisztő, mit fedezett fel: „Beleborzongtam, amikor megláttam”

"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás