Ez felkavarja az álló vizet: ezért láthatnak egyre többen UFO-kat





Régóta húzódó ügy végére került pont.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.07.
hangulat

Az Egyesült Államok kormánya elkezdte megmagyarázni, hogy mi áll az elmúlt évek gyanús UFO-észlelései mögött – írja a livescience. A legtöbb eset hátterében állításuk szerint drónok, illetve zavaró időjárási körülmények lehetnek.

A hírszerzői ügynökségek az elmúlt évtizedekben több száz megmagyarázhatatlan felvételt és videót elemeztek azért, hogy pontot tegyenek a gyanús megfigyelések végére. Mint ahogyan a portál megjegyzi, több olyan drónt fedeztek fel, amelyek, mint utólag kiderült, Kínából származnak. A beszámolók szerint csak az Egyesült Államok felett 2004 és 2021 között 144 megmagyarázhatatlan incidenst jegyeztek fel a hatóságok.

Amerikai katonák az utóbbi években több mint száz olyan légi jelenséget észleltek, amelyeknek eredetét a védelmi és hírszerzési elemzők nem tudták azonosítani. Mint ahogyan korábban arról mi is beszámoltunk, nemcsak az USA felett sokasodtak meg az észlelések, hanem a Csendes-óceán felett is, ahol nemrég több tucat azonosítatlan repülő tárgyat kaptak lencsevégre.

A mostani jelentés ellenére az Egyesült Államok kormánya folytatja a gyanús esetek kivizsgálását, ezért felállítottak egy független szakértői csoportot is, amely egészen a jövő év közepéig fog működni.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás