RETRO RÁDIÓ

Van, ami nem változik! Közel 70 éve ugyanoda jár sörözni ez az idős férfi

Bernard Bland 68 éve ugyanabba a kocsmába megy be inni egy korsó sört, csak akkor hagyja ki a napi látogatást, amikor a kocsma zárva van.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.11.25. 19:00
megható hűség

Bernard Bland 1954-ben először járt a Nunsthorpe Tavernben. Egy korsó sörért nyolc shillinget és 10 pennyt kellett fizetnie. Ez mai pénzben 45 pennynek (215 Ft-nak) felel meg - írja az Origo.

A férfi már lassan 70 éve csak a törzshelyére megy be sört inni FOTÓ: MEDIAWORKS

A lelkesedés 68 éve változatlan és a férfi még mindig szeret a Grimsby-i kocsmájába járni. Valójában hét évtizede minden nap oda jár, csak akkor nem megy be, amikor a söröző zárva tart.

Az évek során a férfi feleségével Bettyvel is itt ünnepelte az évfordulójukat, de sokszor mulatozott barátaival is egy-két sör mellett.

A 92 éves Bernard az utóbbi években nagyobb változásokat is tapasztalt, még pedig azt, hogy időről-időre emelkedtek a sör ára, ami miatt már egyre kevesebbszer jár a kocsmába.

A hely régen zsúfolásig megtelt emberekkel” - mondta, majd megjegyezte, de mivel manapság már az áram- és gázköltségekre is jobban kell figyelni, a kocsmába járásra nem mindenkinek van pénze. Elárulta, hogy feleségével akkor ismerte meg, amikor gyerekként mindketten egy újságkihordók voltak.

Bernard mindig hamarabb végzett a munkájával, hogy aztán besegíthessen Bettynek.

A 60 éves házassági évfordulójukra is a kocsmában került sor. „Ő a főnök, én csak igent mondok és bólogatok a megfelelő helyeken” - magyarázta a férfi. Bernard azt mondta, hogy nincs nagy titka a boldog közös életüknek, csak arra ügyelnek, hogy ne veszekedjenek az apróságokon.

Ezeket olvastad már?
Pornót posztolt exéről bosszúból egy nő

Pornót posztolt exéről bosszúból egy nő

Sokkoló felismerés, férfi nemi szervet talált egy benzinkutas

Sokkoló felismerés, férfi nemi szervet talált egy benzinkutas

Több millió forint értékű szexjátékszert loptak el

Több millió forint értékű szexjátékszert loptak el

Újabb kínai léggömböt észleltek, ezúttal Latin-Amerika felett

Újabb kínai léggömböt észleltek, ezúttal Latin-Amerika felett

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás