Pikáns titok, így lehet még őrjítőbb az élvezet az ágyban!

Biztosan ismersz már jó néhány trükköt, amit bedobhatsz aktus közben, de talán tudunk még újat mondani. Összegyűjtöttük a nők legnépszerűbb tippjeit!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.23.
szexuális élet

Ha jobbá tennéd vagy feldobnád a szexuális életed, akkor jó helyen jársz. Nőknek szóló tippjeink között lehet még pár kipróbálatlan fogás vagy olyasmi, ami beindítja a fantáziád. Mutatjuk, mitől robban a gyönyör! Fontos megjegyezni, hogy minél nyíltabban beszélünk a szexről, annál jobb lesz. Ne feledd, a te örömöd ugyanolyan fontos, mint a partneredé, így ha olyasmivel találkozol, amibe nem szívesen vágsz bele, ne erőltesd!

Hosszú távú párkapcsolatban sem kell unalmasnak lennie az együttlétnek. (Illusztráció: Shutterstock)

Egy tanulmány szerint a csókolózás növeli a dopamin szintjét. Ha azt szeretnéd, hogy mindkettőtöket elárasszák a boldogsághormonok, használd a nyelved vagy akár finoman harapd meg párod ajkát. Hiszed vagy sem, de egy felmérés szerint a fülnek is fontos szerepe van a szexuális együttlét során, így fokozza a férfiaknál a gyönyört, ha a fülüket csókolgatják. Ha eközben még pikáns suttogásba is fogsz, teljesen elveszíti majd a fejét a partnered! Ugyanilyen érzékeny terület a nyak, a tarkó. A finom leheletek a hő és a rezgések őrült kombinációját eredményezik.

Ha a herezacskónál jársz, felejtsd el a harapdálást, ezen az érzékeny területen gyengéd érintésekkel haladj, legyen szó akár a szádról, akár a kezedről. A Cortex folyóiratban megjelent tanulmányban megkérdezett férfiak elismerték, hogy a mellbimbó az egyik legérzékenyebb pontjuk. Játszadozz egy kicsit és – akárcsak orális szex közben – szívogasd, miközben a kezed elkalandozik…

Hogy állsz a piszkos beszéddel? Ha még nem próbáltad, akkor érdemes ezzel is fokozni a gyönyört. Amennyiben bizonytalan vagy, akár a filmekből is nyerhetsz ihletet. Ha nem élsz együtt azzal a személlyel, akivel szexelsz, de szeretnéd fenntartani a szikrát, akkor a telefonszex lesz a nyerő! A párod élvezi, ha egy kicsit uralkodóvá válsz az ágyban? Mondd el nekik, mit fogsz tenni vele, és kérd meg rá, hogy ismételje meg a hallottakat. Akár ez is lehet a piszkos beszéd felvezetője…

Sok férfi azt hiszi, hogy túl korán megy el, pedig a szexológusok szerint a behatolástól az orgazmusig átlagosan 5-7 perc telik el a pasiknál. Ha szeretnéd ezt meghosszabbítani, akkor akadályozd meg az orgazmus elérését. Bár ez ellentmondásosan hangzik, valójában hosszabb és kielégítőbb együttléthez vezet. Amikor valamelyikőtök közel jár a csúcshoz, hagyjátok abba a stimulációt és várjatok körülbelül 30 másodpercet, mielőtt folytatnátok. Ismételjétek meg ezt párszor és garantált a kirobbanó élvezet!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás