RETRO RÁDIÓ

Gyilkosság a Marina parton, feldarabolták a párt és vitték a vagyont - Videó!

Ma állították bíróság elé azt a két férfit, akik kegyetlenül megöltek egy szlovák párt. Ha elítélik őket, életfogytiglant is kaphatnak.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.10.06. 12:30
Brutális kegyetlenség

Az ügyészség oldalán júniusban részletesen ismertették a kettős emberölést, ami még 2016-ban történt, és egy véletlennek köszönhető, hogy fény derült a szörnyűségre.

Egy szlovák férfi magyar társa közreműködésével, 2016 februárjában – vagyonának megszerzéséért – megölt egy szlovák állampolgárt és a barátnőjét, majd a holttesteket feldarabolták és Pilisszentivánon elásták. Ezek után aranyrudakat, pénzt és autókat vittek el, amit egymás között elosztottak.

A tárgyalásuk ma kezdődött el, ahol ha elítélik őket, akár életfogytiglan tartó büntetést is kaphatnak - derül ki a Tények riportjából.

A vádlottak most sem vallották magukat bűnösnek.

Részletesen eltervezték a brutális gyilkosságot

A megölt pár férfi tagját Szlovákiában börtönbüntetésre ítélték, elszökött, majd 2015 januárjában más személyi adataival bérbe vett egy XIII. kerületi Marina-parti lakást. Az elkövetők egyike összebarátkozott a férfival olyannyira, hogy az anyagilag is támogatta őt. Bujkálásának költségeit készpénzből, valamint befektetési aranytömbökből kívánta fedezni, melynek érdekében azzal bízta meg a szlovák vádlottat, hogy a saját nevében nyisson bankszámlát, illetve béreljen egy széfet.

A szlovák férfi ekkor elhatározta, hogy megöli a „barátját”, hogy megszerezze a pénzét. Ehhez segítség is kellett neki, amire a másik vádlottat kérte meg. A szlovák férfi intézkedett a holttestek szállításához, eltüntetéséhez szükséges eszközök – így pl. orrfűrész, zsákok, tisztítószerek, mész – beszerzéséről, társa pedig Pilisszentiván külterületén gödröt ásott. Az elkövetők 2016. február 11-én délelőtt, a Marina-parti lakásban a sértettet, valamint barátnőjét közvetlen közelről többször fejbelőtték. A magyar férfi a holttesteket feldarabolta, a testrészeket és a torzókat sporttáskákba csomagolta, majd gödörbe tette, ahol mésszel és vízzel leöntötte. A szlovák vádlott közben a széfet kiürítette, az értékeket magához vette.

Ezeket olvastad már?
Rekordszámú maskarás búcsúztatja a telet az idei mohácsi busójáráson

Rekordszámú maskarás búcsúztatja a telet az idei mohácsi busójáráson

Ezt nem hiszed el! Ennyivel nőtt Mark Zuckerberg vagyona idén

Ezt nem hiszed el! Ennyivel nőtt Mark Zuckerberg vagyona idén

„Számunkra ez hatalmas sokk” – nagy jövőt jósoltak a Dunába fulladt 18 éves Teréziának

„Számunkra ez hatalmas sokk” – nagy jövőt jósoltak a Dunába fulladt 18 éves Teréziának

Nyugdíjas férfi tartja rettegésben az újpesti lakókat

Nyugdíjas férfi tartja rettegésben az újpesti lakókat

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás