Szexjátékkal tért haza gazdájához a kóborló macska

A hároméves kleptomániás cica rendszerint kesztyűkkel és kisebb ruhadarabokkal lepi meg gazdáját a szomszédság kárára, de most új ötlete támadt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.01.
kleptománia

Régóta ismert tény a macskatartók körében, hogy doromboló házikedvenceik szeretetük jeléül ajándékokat helyeznek a lábtörlőre: kizsigerelt kisegeret, levadászott madarakat, esetleg néhány száraz levelet. A walesi Caldicotban élő Rachel Masterman Demo nevű macskája azonban kilóg a sorból: ő legutóbb egy szexjátékkal lepte meg gazdáját - írja a Mirror.

 

Illusztráció (Pixabay)

A fekete-fehér Demo már komoly hírnévre tett szert a szomszédok körében, ugyanis a cica rendszeresen megrabolja őket: a kesztyű a legnagyobb gyengéje, abból már legalább egy tucatnyit összelopdosott a gazdájának, de más ruhadarabokkal és kisebb locsolókannákkal is rendszeresen meglepi az asszonyt. Legutóbb a nő éppen a húgával beszélt telefonon, mikor a reggel óta kóborló Demo felbukkant az ajtó előtt, szájában egy különös holmival.

„Én azt hittem, valamilyen autós légfrissítőt szerzett, de mikor megmutattam a húgomnak a képet, azt mondta: Ó, Rachel, ez nem légfrissítő!” - mesélte nevetve a nő, aki nagy bánatára 12 éves fiától is segítséget kért a tárgy beazonosításában, míg végül rájöttek: Demo szexjátékkal állított haza.

A nő elmesélése szerint nagyon szerencsés, ugyanis a szomszédok nem bosszankodnak a kleptomániás macska miatt, Demo igazi híresség a környékükön, akinek még Facebook-oldala is van, és a követői csak egyet sajnálnak: hogy nem bírja elviselni a go-pro kamerát, pedig már többen is felvetették Rachelnek, hogy rögzítse Demo kalandjait. Az asszonynak egyébként még van két macskája, de elmondása szerint ők teljesen jól viselkednek, csak Demo az enyveskezű.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás