Gonosz kísértetek! Egy kisgyermek szelleme zaklatta a beköltöző családot





A házban tapasztalt paranormális tevékenység miatt felszentelték a házat, sőt szellemirtók egy csoportja is kiment intézkedni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.25.
paranormális esetek

Ijesztő történet járta be az angol sajtót egy 1994-ös esetről, amely egy házról szól, ahol rendszeresek voltak a paranormális tevékenységek, és mind az egyház, mind a szellemirtók egyetértettek abban, hogy a házban gonosz szellemek laknak.

Szellemek keserítették meg a beköltöző család életét /Képünk csak illusztráció /Fotó: shutterstock

Clare és családja beköltözött egy számukra szimpatikus ingatlanba, amelynek nem csupán ők voltak a lakói… Egy szerzetes alak, és a köntöséből kukucskáló gyermek szelleme járta éjszakánként a házat a beszámolók szerint. A Benchillben levő ingatlanban tányérok törtek össze, díszek és polcdarabok szálltak a levegőben, mintha valaki dobálná őket. Clare-t pedig egyszer egy „jeges kéz” lelökte a lépcsőn. Miután már nem tudták elviselni, hogy kísértetek űznek gúnyt belőlük esténként, a család értesítette az egyházat, és a segítségüket kérték. A helyi plébános, egy pap, illetve egy apáca is megjelent a háznál, hogy felszenteljék azt, illetve hogy kiűzzék a gonosz lelkeket az ingatlanból, azonban a beavatkozástól nem változott semmi.

Végül egy elismert szellemirtó csapat, a Stockport Ghost Society tagjai is meglátogatták a házat, és keresztül-kasul bejárták, illetve méréseket végeztek a házban, ami közben az egyik tagjuk elszédült és elájult. Ezután már nem volt kérdéses, hogy paranormális jelenségek történnek a házban, és szellemek jelenlétét érzékelték a „szakemberek”, viszont ők sem tudták megszabadítani az otthont a visszajáró lelkektől.

Végül a család könyörgött a hatóságoknak, hogy kiköltözhessenek az otthonukból és elcserélhessék a lakást egy másikra – számolt be róla a Mirror. Végül hosszú procedúra után sikerült elmenekülniük a házból. Arról nem ír a lap, hogy mi lehet most az említett ingatlannal.





Ezeket olvastad már?
Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Mielőtt bármilyen állatot tartanál, ezekkel nem árt ha tisztában vagy!

Mielőtt bármilyen állatot tartanál, ezekkel nem árt ha tisztában vagy!

"Anya, apa, ne haljatok meg" - szülei életét mentette a 9 éves kisfiú

"Anya, apa, ne haljatok meg" - szülei életét mentette a 9 éves kisfiú

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás