Karácsony egyezkedni próbált a budapesti kukásokkal, de ő is csak keveset ígért





Nem hagyják abba a sztrájkot a fővárosban dolgozó szemétszállítók, akik kedd reggel óta nem viszik el a hulladékot a budapesti kukákból.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.06.
megállapodás

A kukások tüntetnek, a szemét elönti Budapestet, miközben képtelen úrrá lenni a kedd reggel óta tartó válsághelyzeten Karácsony Gergely és a fővárosi vezetés. Ami nem is csoda, hiszen a Budapesti Közműveket évek óta a milliárdos Gyurcsány-fióka Mártha Imre irányítja, aki leginkább a saját luxuséletével van elfoglalva...

A Blikk információi szerint csütörtök reggel Budapest főpolgármestere elment a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Ecseri úti telephelyére, ahol emelvényre állva jelentette be, a főváros a jelenlegi helyzetben annyi segítséget tud adni, hogy minden dolgozónak bruttó 200 ezer forintos egyszeri pénzt adnak a rezsidíjak kompenzálására. Ettől függetlenül jár a bruttó 120ezer forintos karácsonyi jutalom is - írja a portál.

Pár tízezer forinttal akarnak egyezkedni

Kedden a vezetőség úgy döntött megpróbál megegyezni a munkát beszüntető kollégáikkal, azonban nem jártak sikerrel.

Munkatársunknak az egyik dolgozó elmondta, hogy egyszeri juttatásként 150 ezer forintot ajánlottak fel nekik, de ők ezt nem fogadják el.

Luxusórában ment tárgyalni

Mindeközben szerdán Mártha Imre, a budapesti közműcégek milliárdos vezetője megalázta a 250 ezret kereső, tüntető melósokat...





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás