A gödöllői egyetemi igazgatója halt meg az M3-ason történt balesetben

Az 51 éves férfi Kerekharasztnál szenvedett halálos balesetet, miután egy kisteherautó hátuljába csapódott, majd az árokba sodródott.

Megosztás
Szerző: Metropol
2022.10.01. 10:15
gyászhír

Szerdán egy halálos áldozatot követelő baleset történt az M3-as autópálya 50-es kilométerénél, miután egy személygépkocsi előbb egy elektronikai alkatrészeket szállító kisteherautó hátuljába csapódott, majd az árokba hajtott. Az autóban csak az 51 éves sofőr ült, akit egy arra járó, szabadnapos orvos segítségével a hatvani hivatásos tűzoltók emeltek ki a roncsból, és azonnal megkezdték az újraélesztését, azonban a férfi életét a kiérkező mentősök sem tudták már megmenteni - írja a Bors.

 

Mint később kiderült, a balesetben a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem tanára és gödöllői intézetének igazgatója, dr. Fogarassy Csaba vesztette életét. A tanár a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének vidéki konferenciáján tartott előadást, majd hazafelé halálos balesetet szenvedett. Az egyetem Facebook-oldalán közzétett közleményében azt írta: “Megrendülten tudatjuk a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem közösségével, hogy 51 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Dr. Fogarassy Csaba egyetemi tanár, az Agrár- és Élelmiszergazdasági Intézet igazgatója. Emlékét diákjai és kollégái hálás szívvel őrzik. Egyetemünk közössége osztozik családja mély fájdalmában.”

A poszt alatt megjelenő részvétnyilvánításokból kiderül, hogy a tanár nagyon népszerű volt, hallgatói szerették emberségességéért, tudásáért. Dr. Fogarassy Csaba tagja volt egy jótékonysági szervezetnek, a First Budapest-Gödöllő Host Lions Klubnak is.

Ezeket olvastad már?
Hihetetlen! Helypénzt kért a polgármester a miséért Pálosvörösmarton

Hihetetlen! Helypénzt kért a polgármester a miséért Pálosvörösmarton

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

Verekedés a parlamentben, egy képviselő megütött egy képviselőnőt Szenegálban

Verekedés a parlamentben, egy képviselő megütött egy képviselőnőt Szenegálban

Egy magyar lány is Jeffrey Epstein  szexrabszolgája volt, őszintén beszél a történtekről

Egy magyar lány is Jeffrey Epstein szexrabszolgája volt, őszintén beszél a történtekről

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik