RETRO RÁDIÓ

Brutális csepeli késelés! Életét adta gazdájáért a hős kutya

Még mindig válságos állapotban van N. Árpád, akit kutyája védett meg élete árán késes támadóitól Csepelen.Megosztás
Szerző: metropol
2022.10.04. 08:30
XXI. kerület legjobb barát

Csak egy esti kutyasétáltatásra indult volna budapesti otthonából a 24 éves N. Árpád vasárnap hajnalban, amikor belefutott egy agresszív, ötfős társaságba. A fiatalok összevitatkoztak, többek szerint a kutyákon kaptak össze. Azonban a vita hamarosan eldurvult, az ötös bandából pedig ketten azonnal kést rántottak: egyikük a kutyát, míg másikuk Árpádot szúrta meg – írja a Bors.

A kutyus megmentette gazdája életét a sajátjáéval /Fotó: Bors

Az ebnek, a Bors információi szerint, azért ugrottak neki, mert az megpróbálta megvédeni saját magát és gazdáját, ugyanis a kés és Árpád közé vetette magát. A földön fekvő, több sebből vérző férfiről megrázó felvétel is készült, ezen jól látni, ahogy könyörög támadóinak, hogy hagyják békén őt és kutyáját. A férfi hat szúrást kapott, míg szeretett kutyája életét vesztette.

„Ne, ne, ne, nem kapok levegőt” – kiáltotta elhaló hangon, majd utolsó erejével megpróbált rágördülni a szeretett, de már haldokló ebére, hogy testével védje imádott kedvencét. Azonban a kutyus életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt, míg a férfi végül hat szúrást kapott a különböző testtájékokra, többek között a máját, hátát és a lábát is eltalálták, jelenleg élet és halál között lebeg.

A kés és a gazdája közé vetette magát az elhunyt hős eb /Fotó: Bors

„Árpit megműtötték, de még mindig intenzív osztályon van, valószínűleg még azt sem tudja szegény, hogy a kutyusa már nem él” – mondta a Borsnak a férfi egyik ismerőse, aki hozzátette: a hétéves bull típusú kutya Árpád szíve csücske volt, rajongásig szerette az ebet.

„Nagyon szépen nevelte a kutyát, imádták egymást. A légynek sem ártottak, hiszen az eb jólnevelt volt. Valószínűleg csak bele akartak kötni Árpiba azok az emberek” – mondta dühösen az ismerős. Mire Árpád családja a helyszínre ért, a kutya teste volt már csak ott, a férfit azonnal kórházba vitték, úgy tudjuk, az ebet pedig a rendőrség szállította el boncolás céljából. Az elkövetőket még aznap letartóztatták, a környéken többen is elmondták: az utca veszélyes lett.

„A balhés betelepülők miatt már mi is lassan félünk kimenni este, sok a drogos és az agresszív ember, miért nem csinálnak már valamit a környéken?” – tette fel a kérdést egy környéken lakó a lapnak.

Ezeket olvastad már?
Brutális baleset a II. kerületben: egy nő súlyosan megsérült

Brutális baleset a II. kerületben: egy nő súlyosan megsérült

Szijjártó Péter: Büszkék vagyunk rájuk – Fotók!

Szijjártó Péter: Büszkék vagyunk rájuk – Fotók!

Csecsemőgyilkosságnak és tank-harcálláspontnak is otthont adott a 80 éves, körtéri Gomba – Galéria!

Csecsemőgyilkosságnak és tank-harcálláspontnak is otthont adott a 80 éves, körtéri Gomba – Galéria!

Nagyon jól tudtunk együttműködni a magyarokkal – nyilatkozik a japán építész

Nagyon jól tudtunk együttműködni a magyarokkal – nyilatkozik a japán építész

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás