Egy anyuka ezért hagyja otthon gyerekeit, hogy 3 hetet balin tölthessen egyedül





Jill Ritchie, a 42 éves anyuka édesanyja halála után úgy döntött, hogy férje és gyerekei nélkül három hétre elutazik Balira. Ezzel a döntésével példát szeretne mutatni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.08.
családi döntés

Az Edinburgh-i Jill Ritchie repülőjegyet foglalt magának Balira, hogy három hetet egyedül töltsön a trópusi szigeten, fiait, a hét éves Judet és a 11 éves Edent pedig férjével hagyja, aki támogatja feleségét a döntésében.

A 42 éves anyuka 3 hétig balin kapcsolódik ki a családja nélkül Fotó: elements.envato.hu

A 42 éves nő úgy érezte, hogy egyedül szeretne gyászolni, miután édesanyja rákban elhunyt. Jill egyébként életvezetési tanácsadóként dolgozik és ezzel az utazással meg akarja tanítani a gyerekeit, hogy nem önző tett, ha időt szeretnének szakítani magukra.

„Anyukám egyedülálló szülő volt, aki egyedül nevelt fel a húgomat és engem. Hihetetlen kötelék volt hármunk között. A betegsége során minden lépésnél ott voltunk neki - emlékezett vissza Jill. ”17 éves korom óta szerettem volna utazni, de valójában az anyám félt attól, hogy elmegyek. Aztán amikor magam is anya lettem, nem gondoltam, hogy ezt egy anya megteheti, de miután dolgoztam magamon, rájöttem, hogy ez nem önzés, és ez nem jelenti azt, hogy nem törődöm a gyerekeimmel. Ezzel remélem, hogy megváltoztatom a gyerekeim életének pályáját, és megmutatom nekik, hogy többféle módja van a szülőnek lenni.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás