
„Nehéz azzal a gondolattal átkelni, hogy úristen, le fogunk zuhanni” – életveszélyes állapotban van a Szigetre vezető K-híd!
Életveszélyes állapotban van a Szigetre vezető K-híd!
A sütni való kolbász és a csemege debreceni is bekerülhet a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszerbe.
Újabb tradicionális húsáruk kaphatják meg a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyet. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tájékoztatása szerint szeptember elejétől a húskészítmények között a csemege debreceni, a sütni való kolbász, valamint a füstölt baconszalonna termékek esetében is pályázhatnak a húsipari vállalkozások, illetve a kereskedők.
A védjegy megszerzéséhez számos kritériumnak kell megfelelnie az adott terméknek. A védjegytulajdonos a termékleírásban pontosan meghatározta a felhasználható alapanyagok körét, a feldolgozás folyamatát és a fenntarthatóságra vonatkozó előírásokat is. Az új termékekre vonatkozó pályázati dokumentációkat a védjegyiroda folyamatosan, a meghirdetésekkel együtt közzéteszi, illetve a Kamara is tájékoztatást nyújt a termékpálya szereplői részére.
Életveszélyes állapotban van a Szigetre vezető K-híd!
Elképesztő, mennyi fiatal váltja vissza az üvegeket!
10 fejtörő, ami garantáltan megmozgatja a szürkeállományod.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.