RETRO RÁDIÓ

Személyre szabott ajándék kreatív szeretteink részére

Ajándék vásárláskor a legtöbben valami személyessel szeretnénk meglepni szeretteinket, olyas valamivel, ami évek múltán is kellemes emlékeket idéz majd fel bennük. Ha egy lépéssel tovább megyünk ajándék választáskor talán arra is törekszünk, hogy a kiválasztott tárgy hasznos legyen, és a megajándékozott hosszú ideig örömét lelje benne. Kreatív személyek esetén kézenfekvő lenne a választás, hogy egy művészellátóból vásároljunk nekik valamilyen festéket vagy speciális tollakat, ám ez esetben pont az imént említett személyes vonatkozás veszhet el. (x)Megosztás
Szerző: Pr Cikk
Létrehozva: 2022.09.26.
hirdetés

Ennek a dilemmának a feloldására jó ötlet lehet, ha gyémántszemes kirakót választunk szerettünknek!

Kép forrása: tefestetted.hu

Mi is az a gyémántszemes kirakó?

A szám szerinti kifestőkhöz hasonlóan a gyémántszemes kirakó alapja is az, hogy egy a vásznon található számok szerint kell színekkel kitöltenünk a képet. Ebben az esetben azonban nem festékkel kell dolgoznunk, hanem a ragasztós felületű vászonra kell felvinnünk a különböző színű “gyémántokat” melyek briliáns formára öntött műanyag gyöngyök.

A gyémántszemes kirakónak meg van az az előnye, hogy a festéssel ellentétben nem jár semmilyen előkészülettel: nincsen szükség a festékek benedvesítésére és a festéshez szükséges víz előkészítésére, sőt ecsetek tisztítására sem! Szintén nagy előnynek számít, hogy a munkát bármikor abbahagyhatjuk, anélkül, hogy a festékek idő előtti kiszáradásától tartanunk kellene.

A gyémántszemes kirakó precizitást, koncentrációt és türelmet igényel, cserébe viszont egy nagyszerű mesterművet kapunk a munka végén. Ez a foglalatosság kifejezetten stresszoldó jellegű, szinte meditatív állapotot érhetünk el vele a folyamat közben, ami segít abban, hogy megfeledkezzünk a mindennapi stresszforrásokról, és nyugodt, kreatív munkával töltsük szabadidőnket.

A kirakó remek elfoglaltság lehet például egy-egy hosszúra nyúlt munkanap után, amikor akár egy jó sorozat vagy film, akár kedvenc hangoskönyvünk vagy albumunk kíséretében fogunk neki az unalmasnak korántsem ígérkező kirakósnak.

Kép forrása: tefestetted.hu

Hogyan lehet személyre szabható?

Gyémántszemes kirakókat ma már szinte minden elképzelhető témában készítenek, legyen szó épületekről, állatokról, tv sorozatokról vagy modern, absztrakt alkotásokról. Egy valamit azonban sosem lehet tömeggyártásra bocsátani: saját emlékeinket. Erre a problémára kínál egyedi és kiváló megoldást a www.tefestetted.hu csapata. A cég előre gyártott, meghatározott témájú kifestők mellett arra is vállalkozik, hogy saját fényképeinket alakítsa gyémántszemes kirakókká.

Ezzel a módszerrel bármilyen képet életre lehet kelteni a nyaralási fotóktól kezdve, a szelfiken át egészen kedvenc háziállatunk fényképéig a lehetőségeknek gyakorlatilag csak a saját fantáziánk szabhat határt. A mi feladatunk mindössze annyiból fog állni, hogy kiválasztjuk a számunkra megfelelő méretet, ami akár 60x80cm nagyságú is lehet, és kedvenc fotónkat feltöltjük a Tefestetted.hu online felületére.

Képek forrása: tefestetted.hu

Az ilyen módon készített gyémántszemes kirakó tökéletes ajándék akár elkészített formában, akár mint kezdőkészlet az üres vászonnal, a kirakáshoz szükséges gyémántokkal és az egyéb eszközökkel együtt. Lehetséges, hogy pont ez az ajándék ötlet lesz a kezdete egy új, kreatív és egyben megnyugtató hobbinak!

Válasszunk bármilyen témájú képet a gyémántszemes kirakó alapjának, az mindenképpen kiválóan fog mutatni a 3D-s hatású apró gyémánt szemekkel kirakva, így a megajándékozott olyan formában is láthatja kedvenc fényképét, amiről korábban nem is álmodhatott. A szép és személyes ajándék minden esetben találó lesz, ha szerettünk kreatív személyiség.

(x)

Ezeket olvastad már?
„Ő a legerősebb édesanya, akiről valaha hallottam” – Niki jeleket kap halott kisfiától, Dominiktól

„Ő a legerősebb édesanya, akiről valaha hallottam” – Niki jeleket kap halott kisfiától, Dominiktól

Ami most jön, annak nem mindenki fog örülni, fiatal pár az első lottómilliárdos

Ami most jön, annak nem mindenki fog örülni, fiatal pár az első lottómilliárdos

Ki nem találnád: ezt csinálja a rácsok mögött az angyalföldi gyilkos

Ki nem találnád: ezt csinálja a rácsok mögött az angyalföldi gyilkos

Ufók Budapest fölött? Kiderült a rejtélyes kék fények titka – Fotók

Ufók Budapest fölött? Kiderült a rejtélyes kék fények titka – Fotók

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás