Személyre szabott ajándék kreatív szeretteink részére

Ajándék vásárláskor a legtöbben valami személyessel szeretnénk meglepni szeretteinket, olyas valamivel, ami évek múltán is kellemes emlékeket idéz majd fel bennük. Ha egy lépéssel tovább megyünk ajándék választáskor talán arra is törekszünk, hogy a kiválasztott tárgy hasznos legyen, és a megajándékozott hosszú ideig örömét lelje benne. Kreatív személyek esetén kézenfekvő lenne a választás, hogy egy művészellátóból vásároljunk nekik valamilyen festéket vagy speciális tollakat, ám ez esetben pont az imént említett személyes vonatkozás veszhet el. (x)



Megosztás
Szerző: Pr Cikk
Létrehozva: 2022.09.26.
hirdetés

Ennek a dilemmának a feloldására jó ötlet lehet, ha gyémántszemes kirakót választunk szerettünknek!

Kép forrása: tefestetted.hu

Mi is az a gyémántszemes kirakó?

A szám szerinti kifestőkhöz hasonlóan a gyémántszemes kirakó alapja is az, hogy egy a vásznon található számok szerint kell színekkel kitöltenünk a képet. Ebben az esetben azonban nem festékkel kell dolgoznunk, hanem a ragasztós felületű vászonra kell felvinnünk a különböző színű “gyémántokat” melyek briliáns formára öntött műanyag gyöngyök.

A gyémántszemes kirakónak meg van az az előnye, hogy a festéssel ellentétben nem jár semmilyen előkészülettel: nincsen szükség a festékek benedvesítésére és a festéshez szükséges víz előkészítésére, sőt ecsetek tisztítására sem! Szintén nagy előnynek számít, hogy a munkát bármikor abbahagyhatjuk, anélkül, hogy a festékek idő előtti kiszáradásától tartanunk kellene.

A gyémántszemes kirakó precizitást, koncentrációt és türelmet igényel, cserébe viszont egy nagyszerű mesterművet kapunk a munka végén. Ez a foglalatosság kifejezetten stresszoldó jellegű, szinte meditatív állapotot érhetünk el vele a folyamat közben, ami segít abban, hogy megfeledkezzünk a mindennapi stresszforrásokról, és nyugodt, kreatív munkával töltsük szabadidőnket.

A kirakó remek elfoglaltság lehet például egy-egy hosszúra nyúlt munkanap után, amikor akár egy jó sorozat vagy film, akár kedvenc hangoskönyvünk vagy albumunk kíséretében fogunk neki az unalmasnak korántsem ígérkező kirakósnak.

Kép forrása: tefestetted.hu

Hogyan lehet személyre szabható?

Gyémántszemes kirakókat ma már szinte minden elképzelhető témában készítenek, legyen szó épületekről, állatokról, tv sorozatokról vagy modern, absztrakt alkotásokról. Egy valamit azonban sosem lehet tömeggyártásra bocsátani: saját emlékeinket. Erre a problémára kínál egyedi és kiváló megoldást a www.tefestetted.hu csapata. A cég előre gyártott, meghatározott témájú kifestők mellett arra is vállalkozik, hogy saját fényképeinket alakítsa gyémántszemes kirakókká.

Ezzel a módszerrel bármilyen képet életre lehet kelteni a nyaralási fotóktól kezdve, a szelfiken át egészen kedvenc háziállatunk fényképéig a lehetőségeknek gyakorlatilag csak a saját fantáziánk szabhat határt. A mi feladatunk mindössze annyiból fog állni, hogy kiválasztjuk a számunkra megfelelő méretet, ami akár 60x80cm nagyságú is lehet, és kedvenc fotónkat feltöltjük a Tefestetted.hu online felületére.

Képek forrása: tefestetted.hu

Az ilyen módon készített gyémántszemes kirakó tökéletes ajándék akár elkészített formában, akár mint kezdőkészlet az üres vászonnal, a kirakáshoz szükséges gyémántokkal és az egyéb eszközökkel együtt. Lehetséges, hogy pont ez az ajándék ötlet lesz a kezdete egy új, kreatív és egyben megnyugtató hobbinak!

Válasszunk bármilyen témájú képet a gyémántszemes kirakó alapjának, az mindenképpen kiválóan fog mutatni a 3D-s hatású apró gyémánt szemekkel kirakva, így a megajándékozott olyan formában is láthatja kedvenc fényképét, amiről korábban nem is álmodhatott. A szép és személyes ajándék minden esetben találó lesz, ha szerettünk kreatív személyiség.

(x)

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás