Megszakad a szív: öngyilkos lett a négygyerekes anyuka, annyira félt a válástól





A 31 éves asszony attól rettegett, a bíróság a férjének ítéli a gyerekeket, és inkább a halálba menekült.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.19.
döbbenetes döntés

Önkezével vetett véget az életének a 31 éves Kelly Higgins, miután a férje bejelentette, beleszeretett az egyik kolléganőjébe, és ezért el szeretne válni négy gyereke anyjától. A nő nem akart úgy élni, hogy nem lehet a gyerekeivel, ezért meg sem várta a tárgyalást, gyógyszerekkel megölte magát – írja a Daily Star.

 

Illusztráció (Pixabay)

Kelly 18 éves volt, amikor megismerkedett a férjével, Williammel, az első gyerekük 2010-ben született – azonban a pici koraszülött volt, és néhány nap után a kórházban elhunyt.

A nő ezek után depresszióssá vált és szorongani kezdett, azonban később javult az állapota, amikor sorra megszületett négy gyermekük, és közben össze is házasodtak Williammel. A férfi 2021 decemberében jelentette be, hogy válni szeretne, mert szerelmes lett, majd elköltözött a szüleihez, leszögezve azt, hogy váltott felügyeletet szeretne kiharcolni a bíróságnál.

Az anyuka néhány héttel később ölte meg magát, miután megírta búcsúlevelét, amelyben arra kérte a férjét, hogy mondja el a gyerekeinek, hogy annyira szerette őket, hogy sosem bírt volna nélkülük élni.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás