Helytakarékos tárolás

A legnagyobb probléma amivel sokan minden nap szembesülünk a helyhiány. Ha a lakberendezés során nem választjuk ki a megfelelő mennyiségű és típusú tároló bútort a későbbiekben sokkal nehezebb lesz pótolni ezt a hiányt. (X)



Megosztás
Szerző: Pr Cikk
Létrehozva: 2022.09.14.
hirdetés

Ha lakberendezés előtt állsz az alábbi tippek segíthetnek beindítani a fantáziádat hogy évek múlva se fogyj ki a helyből.

Képek forrása: New Africa / Shutterstock.com

Mire figyeljünk oda?

Fontos, hogy tároló bútoraink passzoljanak szobánk esztétikájához, ha letisztult, modern berendezési tárgyaink vannak válasszunk olyan szekrényt, amelynek van ajtaja. Ez a megoldás akkor is kiváló döntés, ha nem szeretünk gyakran port törölni.

Egy nyitott polcos szekrény kiváló dekorációs elem lehet, ha kedvenc dísztárgyainkkal töltjük fel, de ezek sok szobában túl nagynak tűnnek.

Ilyenkor egy komód kiváló megoldás lehet, ugyanis egy ilyen kisszekrényt sokkal könnyebb beilleszteni a szoba összképébe, és tetejére akár dekorácókat is tehetünk.

Szekrények választásakor ügyeljünk arra, hogy felosztásuk praktikus legyen, nem szabad túl magas polcosat választani, mert ezekben nem fogjuk tudni kihasználni a teljes teret.

Figyeljünk arra is, hogy legyen elég helyünk a szekrény ajtók kinyitására és a fiókok kihúzására. Ez különösen egy kisebb garzonban jelenthet problémát, ahol az oldalra elhúzható ajtós szekrények a legjobb megoldások.

Egyéb megoldások

Olyan bútorok is szolgálhatnak tárolóként, amelyekről elsőre nem is gondolnánk ezt. Erre talán a legjobb példa a TV állvány ha ezek közül polcos vagy fiókos kivitelűt választunk egy kisebb komódnyi tárolóhelyhez jutunk. De egy kihúzható tároló rekesszel rendelkező kanapé is kiváló megoldás lehet.

Ha új lakásba költözünk legyen sok tároló helyünk, ugyanis az idő előrehaladtával mindannyian hajlamosak vagyunk valamilyen szintű “gyűjtögetésre” és egy jól megtervezett nappali összképét nem szívesen fogjuk majd megbontani egy új szekrénnyel.

(x)

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás