Drámai fotók! Kiderült, nem öten, hanem heten haltak meg a kunfehértói vonatbalesetben

Sokkoló részletek derültek ki a hétfő reggeli Kunfehértó közelében történt balesetről.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.05.
A nap tragédiája

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, vonatbaleset történt Kunfehértónál.

A rendőrség a balesetről azt közölte, hogy az autó sofőrje és négy utasa a helyszínen meghalt. Az elsődleges adatok szerint a vonat utasai nem sérültek meg, azonban a mozdonyvezetőt könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

A Mávinform azt írta, hogy a baleset egy sorompó nélküli, andráskereszttel megjelölt vasúti átjáróban történt.

Összeroncsolódott személyautó és vonat mellett dolgoznak rendőrök és tűzoltók Kunfehértó közelében 2022. szeptember 5-én Fotó: MTI/Donka Ferenc
A motorvonat és az autó összeütközött egy sorompó nélküli, andráskereszttel megjelölt vasúti átjáróban Fotó: MTI/Donka Ferenc
Az autó sofőrje és négy utasa a helyszínen meghalt Fotó: MTI/Donka Ferenc

Hét halálos áldozata van a történteknek

A jelenleg is folyamatban lévő szemle során kiderült, hogy a kocsiban - egy Opel Corsában - heten utaztak, és az ütközést senki nem élte túl. Így a történteknek összesen hét halálos áldozata van - írták a police.hu oldalán.

A baleset körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai vizsgálják - tették hozzá.

Frissítés:

Újraindult a vonatforgalom Kiskunhalas és Kunfehértó között, ahol reggel a Bajára tartó motorvonat összeütközött egy személyautóval - közölte a Mávinform hétfőn dél után az MTI-vel. Azt írták: Kecskemét és Baja között fokozatosan, a délutáni órákban állhat helyre a menetrend szerinti vonatközlekedés, addig 10-20 perces késésekkel még számolni kell.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás