RETRO RÁDIÓ

Ahová Hófehérke is azonnal beköltözne: luxus Újlipótvárosban! - Fotók!

A 152 nm-es, ragyogó szépségű lakás Újlipótvárosban igazi kuriózum.Megosztás
Szerző:
2022.09.24. 12:30
ingatlan

A 60 nm-es tetőterasz szinte már “alapvetésnek” tűnik a luxus ingatlanok kapcsán. Lássuk, hogyan is fest egy hófehér színben ragyogó ritkaság! És persze azt is, mennyit kóstál az otthon…?

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Eladó Újlipótvárosban egy 1937-ben épült, 6 szintes, liftes ház, tetőterében kialakított 152 m2-s, tetőteraszos, prémium lakás. A jelenlegi állapota néhány éve került kialakításra. Nagy nappali, 2 háló, dolgozó szoba, szeparált konyha, mosókonyha, tetőterasz, egyedi gázcirkó, az egész terület alatt padlófűtés, műanyag nyílászárók, légkondicionált, prémium kialakítás.

Napos, világos, tágas, egyedi. A 19. század elején a terület még Pest határának beépítetlen része volt. Mára a belváros legfelkapottabb területe, ami a jelenlegi formáját a 30-as évek végére nyerte el.. Ennek köszönhetően, már korszerűbb ingatlanállománnyal, és eltérő építészettel rendelkezik mint a Belváros egyéb kerületei. Igen, az emblematikus Újlipótvárosban eladó a következőkben bemutatott, egyedi prémium ingatlan!

Forrás: ingatlanbazar.hu

A liftből kilépve a feljáróhoz jutunk, ahol az egész lakást jellemző hófehér pompa, már érezteti hatását. Még néhány lépcső és elénk tárul a fényárban úszó hatalmas élettér. A lakás belsőtereinek kialakítása ideális. A két tágas, nagyablakos hálószoba, beépített tükrös szekrényekkel várja újdonsült tulajdonosait. A szobák közötti közlekedőben pedig egy optimális méretű, de impozáns fürdőszoba kapott helyett, amit az egész lakásban több helyen is fellelhető olasz design üvegcsempe burkolat tesz különleges hangulatúvá. A dolgozószoba összefolyik a nappalival, így bár szeparáltan is használható, mégis szerves része a közös térnek.

A pazar méretű nappali érdekessége ez a kiugró, beépített teraszszerű terület, ahol az egyedi ülőgarnitúrát minden oldalról ablakok veszik körül. Így a legborúsabb időjárásban is bőven jut fény az itt tartózkodók számára. A méretes étkezőasztal belesimul a környezetbe. A média fal felületét a fekete üvegcsempe háttér emeli ki a hófehérségből. A lakás központjában pedig egy valódi kandalló teszi igazán meghitté és hangulatossá az óriás fehér területet. A konyha is követi a lakás egészében látható fehér színű dominanciát. Mérete okán akár többen is elférnek egyszerre benne. A konyha bútorzata is megfelelő munkafelülettel bír, így azok számára is ideális, akik sokszor használják a konyhát akár nagyobb társaság vendégül látására is.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Végül, tucatnyi könnyen léphető lépcsőn pedig feljutunk a lakás kuriózumához, a közel 60 nm-s tetőteraszra. A kilátás messzire engedi a tekintetet a belváros háztetőin keresztül. A teraszon a közművek is megtalálhatóak, hideg, meleg víz, áram, egy időben jakuzzi is helyet kapott rajta. Valójában csak a fantázia szab határt, hogy miként használják ki ezt az extra felületet. A városrész különlegessége, hogy az egyik legalacsonyabb az itt élők elköltözésének aránya Budapesten. Ezért is ritka és egyedi lehetőség ez az ingatlan, amit most bemutattunk. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezeket olvastad már?
Horror: Azért gyilkolt a krimirajongó fiatal nő, mert tudni akarta, milyen érzés

Horror: Azért gyilkolt a krimirajongó fiatal nő, mert tudni akarta, milyen érzés

Elítélték a férfit, aki ledobta kutyáját a negyedik emeletről

Elítélték a férfit, aki ledobta kutyáját a negyedik emeletről

Évekre internet nélkül maradhatunk egy kitörő napszél miatt

Évekre internet nélkül maradhatunk egy kitörő napszél miatt

"Megfogtam a kezét és tudtam, már nem él" - szerelmes öngyilkosok Erdőkertesen: itt a vallomás

"Megfogtam a kezét és tudtam, már nem él" - szerelmes öngyilkosok Erdőkertesen: itt a vallomás

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás