Női holttest miatt tört ki a pánik a strandon, de a meglepetés csak ezután jött

Meggyilkolt nő testét mosta partra a víz, de mikor a rendőrség közelebbről is megvizsgálta az áldozatot, kiderült, hogy a nő sosem élt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.21.
szexbaba

Horrorfilmbe, majd vígjátékba fordult át néhány strandoló napja egy kelet-thaiföldi tengerparton, ahol a nyaralók arra lettek figyelmesek, hogy a hullámok egy mozdulatlan, meztelen testet sodornak a homokos partszakaszra. Mivel a látvány alapján egyértelmű volt, hogy egy gyilkosság lefejezett áldozatának holtteste bukkant elő, a strandolók pánikba estek, egyikük pedig értesítette a rendőrséget – írja a Daily Star.

 

Szexbaba volt, amit holttestnek hittek Fotó: Pixabay

A hatóságok nagy erőkkel szálltak ki a helyszínre, amitől a pánik csak még tovább fokozódott – azonban hamar kiderült, hogy az aggodalomra semmi ok. A női holttestnek hitt valami ugyanis egy Japánban gyártott, élethű szexbaba volt, amelyet valahol egy folyóba vagy csatornába lökhettek, és így sodródott egészen a tengerpartig. Útközben azonban elveszítette a fejét, de a hatóságok így is szívesen visszaadják a szexbabát jogos tulajdonosának, amennyiben az jelentkezik érte a kapitányságon.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás