Orbán Viktor: Európa magányos csillagállama Magyarország, hasonlóan Texashoz - Videó!





Orbán Viktor magyar miniszterelnök az Egyesült Államokban, a CPAC konzervatív politikai rendezvényen tartott beszédet - övé volt a nyitófelszólalás.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.04.
konzervatívok

Orbán: Európa magányos csillagállama Magyarország, hasonlóan Texashoz

Orbán Viktor beszéde elején azt mondta, hogy Texasban a szabadság, a szuverenitás a legfontosabb, és ezért van Magyarország és Texas között valami hasonlóság.Európa magányos csillagállama Magyarország, hasonlóan Texashoz. A kormányfő elmondta, mi magyarok a szabadságért és a szuverenitásért, és a kereszténységért harcoltunk, és ma is folytatjuk ezt a harcot.

Régi vágású szabadságharcos

Orbán Viktor elmondta, ő maga régi vágású szabadságharcos. Ő jelenleg a leghosszabb ideje hivatalban lévő kormányfő, és egyben bevándorlásellenes. Minden nap a progresszív liberálisok támadása alatt áll Magyarország - tette hozzá. Nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy előadást tarthat a CPAC-on, és egy beteljesedett álomnak nevezte.Az Egyesült Államok legkiválóbb konzervatívjai vesznek itt részt.

Orbán: Zéró tolerancia van Magyarországon a rasszizmussal és antiszemitizmussal szemben

Magyarország nem egy globális szuperhatalom, míg az USA igen - mondta. Orbán közölte, hogy a baloldali médiát sikerült összezavarnia ezzel a nyitóbeszéddel, de nem akarok ötleteket adni a baloldali médiának, hogyan kell hamis híreket gyártani.Zéró tolerancia van Magyarországon a rasszizmussal és antiszemitizmussal szemben, aki pedig az ellenkezőjét állítja, az fake news gyár. Orbán Viktor elmondta, hogy egyesek szerint már 2011-ben lerombolta a magyar demokráciát, majd pedig minden egyes évben.Hogyan lehetett tönkretenni azt, ami egyszer már tönkrement?

Össze kell fogni

Tiszteljük az amerikai kormányzatot, és tisztességesen kell viselkedni a jelenlegi adminisztrációval szemben. Az Önök kormánya, korábban az Obama-kormány azonban Brüsszelt ideológia nyomás alá helyezte, és arra akarta kényszeríteni a magyar kormányt, hogy változtassa meg az alaptörvényt. Az utóbbi nagy fájdalmat okozott, és sikeresen ellenálltunk, és nem vagyunk az amerikai demokraták nagy kedvence - mondta.A progresszív liberálisok nem akarták, hogy itt legyek, és elmondjam azt, hogy össze kell fogni, mert mi tudjuk, hogyan lehet leküzdeni a szabadság ellenségeit.

Orbán Viktor: A progresszív liberálisok és a kommunisták pontosan ugyanazok

Orbán Viktor közölte, hogy 1956-ban kezdődött a háború a szabadságért, de mi nyertük meg azt. Hálával tartozunk Ronald Reagannek. A kommunistákat nehéz legyőzni, mert összefogtak a liberálisokkal és erősebbek mint valaha.A progresszív liberálisok és a kommunisták pontosan ugyanazok, és újra le kellett győzni őket. Mi 2010 óta folyamatosan legyőztük őket - mondta Orbán. A tegnapi győzelem azonban nem nyeri meg a holnapi meccset.

„Bíznunk kell zsidó-keresztény tanításokban”

Orbán Viktor elmondta, hogy a sikertörténet kulcsa, hogy amikor harcolunk, akkor a 100 százalékot beleadjuk, az igazat mondjuk, és kiállunk az igazunkért. Bíznunk kell zsidó-keresztény tanításokban - tette hozzá. Ha az ember hisz Istenben, akkor hisz abban is, hogy Isten a saját képmásunkra teremtett, és így a legérzékenyebb kérdésekkel is foglalkozni kell - tette hozzá. Legyenek benne biztosak, hogy a keresztény értékek megvédenek minket, hogy túl messzire menjünk.

Soros nem hisz semmiben

A baloldal semmilyen korlátot nem ismer a politikában, és a mai progresszívek megpróbálják leválasztani a nyugati civilizációt a kereszténységről, akkor a legrosszabb dolgok történhetnek meg- mondta Orbán Viktor. A legrosszabb dolgok, akkor történtek meg, amikor azok kerültek hatalomra, akik gyűlölik a kereszténységet. Az egyik ilyen Soros György, aki nem hisz semmiben amit mi teszünk - tette hozzá. Soros arra használja a hadseregét, hogy az akaratát ránk kényszerítse.Az értékeink mentenek meg minket a történelem hibáinak az elkövetésétől -mondta. A mai progresszívek fel akarják adni az értékeke, és egy érték nélküli poszt-nyugati világot akarnak - mondta a kormányfő.

Orbán Viktor: Megállítottuk az illegális migrációt

A győzelemre kell játszani - mondta a kormányfő. El kell hinnünk, hogy jobbak vagyunk balliberális ellenfeleinknél. Nem harcolhatunk sikeresen a liberális eszközök szavaival, és új életre kell kelteni a keresztény intézményeket - tette hozzá. Magyarország egyedül áll a globális woke-kultúrával szemben - tette hozzá. Mi voltunk az elsők Európában, akik nemet mondtak,és megállítottuk az illegális migránsok invázióját - mondta a kormányfő (hatalmas taps fogadta ezt a mondatot). Meg kell állítani az illegális bevándorlást, és Magyarországon népszavazáson döntöttünk a migrációról.A MAGYAROK NEM AKARTAK MIGRÁCIÓT, ÉS NEM AKARTAK A PROGRESSZÍVEK SZABÁLYAI SZERINT JÁTSZANI.

Működik a magyar határvédelem

Orbán Viktor elmondta, hogy a magyar határvédelmi rendszer működik. Azt követően, hogy megépült a fal, nullára csökkent a migráció. Idén már 160 ezer illegális átlépési kísérletet hiúsítottunk meg - fejtette ki a kormányfő. Szólt a magyar migrációs szabályairól. Az unió azt szeretné, hogy adjuk fel a nulla migrációs politikánkat - tette hozzá.

Orbán Viktor: A magyar alkotmány védi a családokat és a gyerekeket

Orbán Viktor ismertette, hogy jogi fal épült a gender ideológiával szemben Magyarországon. A magyarok nemet mondtak a szülői beleegyezés nélküli szexuális felvilágosításba is - tette hozzá. A magyar alkotmány védi a családokat és a gyerekeket.

„Magyarország és Budapest Európa legbiztonságosabb helye”

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a siker másik tényezője, hogy a kormány elkötelezett a jogrend és a biztonság mellett. Kevesebb nőimitátor és több Chuck Norris kell. A rendvédelmi szervek a szabadság őrei - tette hozzá. A rendőrök tiszteletet kell, hogy élvezzenek - mondta a kormányfő.Magyarország és Budapest Európa legbiztonságosabb helye. A progresszívek imádják a még magasabb adókat, és ezért egykulcsos szja van Magyarországon, ami 15 százalék. 10 év alatt 10 százalékkal csökkentek az adóterhek - mondta a kormányfő.

Orbán: Magyarország az utolsó ellenálló

A globális minimumadóról azt mondta, hogy Magyarország az utolsó ellenálló. Éppen ezért a jelenlegi amerikai kormányzat megszüntette a két ország közötti adómegállapodást - mondta.Ez valójában a baloldal bosszúja volt. Ukrajna a szomszédunk, és teljes mértékben szolidárisak vagyunk vele - mondta.

Orbán: Fel kell vennünk a harcot

Orbán Viktor szerint a globalisták vezetők stratégiája elhúzza a háborút, és amerikai-orosz tárgyalás nélkül nem lesz béke. Csak erős vezetők képesek a béke helyreállítására - tette hozzá. Nagy szükségünk van az olyan erős vezetőkre, akik képesek egy békemegállapodást tető alá hozni. Egy erős vezetőjű Amerikára van szükség. Orbán végezetül azt mondta, számos nagy nemzet van a világon, de egyik sem hasonlítható az USA-hoz. A Nyugat jövője súlyos kérdéseket vet fel. A kormányfő szerint most a Nyugat önmagával harcol. A globalisták mind elmehetnek a pokolba, én Texasba jöttem -mondta a kormányfő. Fel kell vennünk a harcot, vissza kell vennünk az intézményeket Washingtonban és Brüsszelben.

Orbán: Két évünk van felkészülnünk

2024-ben Ep és elnökválasztás lesz, két évünk van felkészülni. Induljunk el és győzzünk - zárta szavait Orbán Viktor.





Ezeket olvastad már?
Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Top hírek

Magyar Péter

Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

50 milliós BMW-k, csúcstechnika, a pesti éjszakából jól ismert alakok... Miközben egy botrányba fulladt pr-akció keretében Magyar Péter vonattal utazott Debrecenbe, csapata 50 milliós BMW X6-osokkal, Mercedes buszokkal, „szolgálati” csúcstechnikával felszerelve az autópályán ment a vasárnapi rendezvény helyszínére.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás