Melyik hónapban születtél? Megmutatjuk a lélekszimbólumod!





Egyes vélekedések szerint minden, amit tapasztalunk és észlelünk, az nem más, mint elménk tükröződése. Lássuk, te milyen sajátos módon állsz az élethez!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.14.
szimbólum

Lelkünk sokféleképpen tükrözi személyiségünket. Az egyik módja annak, hogy kitaláljuk, mégis hogyan teszi, ha a születésünk hónapját vesszük alapul. Ez az a dátum, ami meghatározza bizonyos tulajdonságainkat. Mutatjuk is, eszerint melyik szimbólum jellemez téged leginkább!

https://hu.pinterest.com/pin/521432463117282535/?mt=login

A januárban születettek lélekszimbóluma a sárkány. Az év első hónapjában világra jött személy erős akaratú, mindenki őt követi. Megvan a lehetőséged, hogy átlépj bármin, ami az utadba kerül. Ritkán tud megzavarni valami, annyira koncentrált vagy. Arra azért figyelned kell, hogy kordában tartsd az indulataid, ugyanis könnyen dühbe gurulsz.

A februáriakat a főnix jellemzi a kitartásával, ami az erejük legfőbb forrása. Lehet, hogy érzékeny ember vagy, de ez nem jelenti azt, hogy úgy bánhatnak veled, ahogy akarnak. Tisztában vagy az értékrendeddel, ezzel kapcsolatban soha nem kötsz kompromisszumot. Ha veszteséget szenvedsz, eltarthat egy ideig, amíg feldolgozod a történteket, de ilyenkor is tisztességesen és kitartóan éled az életet.

A jin-jang a márciusiak szimbóluma. Mindenben az egyensúlyt keresed, pozitívan állsz a legkülönfélébb élethelyzetekhez is. Hajlamos vagy azonban csak a jót figyelembe venni, a rossz előítéletet hírből sem ismered. Bármilyen kedves is vagy, óvatosnak is kell lenned, mert nem mindenkinek van olyan nagy szíve, mint neked. Ne hagyd, hogy kihasználjanak!

Az áprilisban születetteket az oroszlán szenvedélye és merészsége jellemzi. Bátran, határozottan állsz a kihívások elé. Hűséges vagy és mindig megpróbálod megvédeni azokat, akiket szeretsz. A családodért még a saját életedet is kockára tennéd. Az élet sok kihívás elé állított az évek során, de még egyszer sem hagytad, hogy egy probléma legyőzzön. Heves tűz ég benned, ami arra késztet, hogy önmagad legjobb verziója legyél.

A májusiak olyanok, akár a falka vezére, a farkas. Néha jobban szeretik a magányt és nem bánják, ha az árnyékban maradnak. Mindig kiállnak azokért, akiket szeretnek, de nem vágynak a rivaldafényre, nincs szükségük a figyelemben való sütkérezésre. Lehet, hogy te is szívesebben húzódsz meg a színfalak mögött, de mindig ott vagy, amikor szükség van rád. Olyan vagy, akár egy csendes védelmező.

Júniusban születtél? A jelképed a hal, mert te vagy az óceán gondtalan szelleme, csak a szabadság és a szórakozás érdekel. Ha tehetnéd, felelősségek nélküli életet élnél és oda mennél, ahová a szíved visz. Azért ne fuss el mindig a kötelezettségek elől, különben nemkívánatos helyzetbe kerülhetsz. Próbálj a fontos dolgokra koncentrálni és vállalj némi felelősséget. Figyelj az ösztöneidre, így a helyes úton maradsz.

Jöjjön az év második fele!

A júliusban születettek lélekszimbóluma a tűz. Téged a szenvedély vezérel, és ha valami fontos számodra, akkor nincs hezitálás, a célod felé haladsz. Legyen szó a karrieredről, a kapcsolatodról vagy egy hobbiról, mindenbe intenzíven beleadod magad. Egyszerűen nem tudod, hogyan csinálj valamit szenvedély nélkül, és ez csodálatra méltó. Ezt a hevességet azonban kordában kell tartanod, hogy ne váljon megszállottsággá, mert a határvonal nagyon vékony.

Az augusztusiakat a ló jellemzi, vágtázásra születtek. Te is szabad lelkű vagy és imádod a kalandokat. Mindig arra törekedsz, hogy kipróbálj valami újat és izgalmasat. Hihetetlen munkabírással rendelkezel, sikerre vagy ítélve. Amíg bízol magadban, szárnyalni fogsz. Tudod, hogyan legyél a legjobb abban, amibe belefogsz, ugyanakkor azzal is tisztában vagy, mikor kell szünetet tartani. Képes vagy megtalálni a munka és a magánélet megfelelő egyensúlyát.

A virág a szeptemberben világra jöttek jelképe. Olyasvalaki vagy, akinek ártatlan a szíve, bárhová is mész, boldogságot terjesztesz. A nyugalom és a béke megtestesítője vagy, szépséget hozol a hétköznapi világba. Az általad sugárzott melegség arra készteti az embereket, hogy egy kicsit lassítsanak és ők is élvezzék a nyugalmat. Ezt a fajta tisztaságot a nehéz időkben is képes vagy megőrizni, mindig a belső erődre, pozitivitásodra és szépségedre koncentrálsz.

Útmutatóként a csillag az októberiek szimbóluma. Mindenki iránymutatója vagy, a sikered nem önmagadon múlik, hanem azon, hogy hogyan inspirálsz másokat. Arra törekszel, hogy környezetedben élők jól érezzék magukat, segítesz megvalósítani minden céljukat és álmukat. Időt kell azonban adnod magadnak is, és gyakorolnod kell egy kis önszeretetet, hogy ne égj ki.

A novemberieket a támaszt nyújtó fa jelképezi. Menedéket és támogatást biztosítasz szeretteid számára az élet minden viharával szemben. Bármi jót is teszel, nem vársz viszonzást érte, pedig olykor neked is szükséged lenne vigasztalásra és biztatásra. Ne áldozd fel a boldogságod másokért, azzal legyél nagylelkű, aki tényleg megérdemli!

A decemberben születettek lélekszimbóluma a víz. A változó vízhez hasonlóan te is másképp viselkedsz minden helyzetben. Nyugodt lehetsz a barátaid mellett, de veszélyessé válsz, ha vihar közeledtét érzed. Rendkívül erős ember vagy, a nehéz időkben is keményen kiállsz magadért és szeretteidért. Számodra nincs lehetetlen!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás