A szülők azt hitték, a gyerekük alszik, miközben halálra gázolta egy autó

A család nyaralása fordult tragédiába, miután a kisfiú felébredt, és valahogy kisétált a házból a forgalmas úttestre.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.23.
tragikus nyaralás

Egy 21 hónapos brit kisfiú vesztette életét az ír Ballinagare városában, ahová szüleivel utazott nyaralni. A kicsi azt követően jutott az utcára, hogy a szülei lefektették aludni – írja az Irish Mirror.

 

Az orvosok erőfeszítései ellenére azonban a kisfiút már nem lehetett megmenteni – Fotó: Shutterstock/illusztráció

A szülők akkor hagyták magára a kisfiút, mikor az elaludt, majd visszamentek egy másik szobába a rokonaikhoz, később pedig ők is lefeküdtek. A kicsi azonban felébredt, és valahogy kisétált a házból, egyenesen az úttestre, ahol elgázolta egy dzsip. Az autó sofőrje azt állította, nem látta a gyereket, és amint elütötte, rögtön kiszállt, hogy segítséget nyújtson, illetve azonnal értesítette a környéken felbukkanó embereket a balesetről, azt kérve, hogy segítsenek előkeríteni a fiú szüleit.

A szülőkhöz is becsengettek, ekkor vették észre, hogy a gyerekük nem fekszik az ágyban, és a házban sem találták, az utcán azonban egyre nagyobb volt a tömeg, hamarosan a mentők is megérkeztek. Az orvosok erőfeszítései ellenére azonban a kisfiút már nem lehetett megmenteni, a helyszínen halottnak nyilvánították. A rendőrség még vizsgálja az esetet, de a szándékosságot kizárták.

Top hírekHírlevél-feliratkozás