RETRO RÁDIÓ

Forró autóban hagyta ikerlányait a kegyetlen anya

A kétéves kislányok már eszméletlenek voltak, mikor egy vásárló nő hősiesen bemászott a napfénytetőn keresztül.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.08.21. 17:00
felelőtlen anya

Könnyen két kislány életébe kerülhetett volna egy felelőtlen anya nagybevásárlása, ha egy áldozatkész nő nem mászik be a napfénytetőn keresztül az autóba, és menti ki a forróságból az ájult kicsiket. A nagy felháborodást kiváltó eset Oklahomában, a Walmart bevásárlóközpont parkolójában történt – írja a Fox News.

 

Több mint fél órát voltak a forró autó fogságában Forrás: Pixabay

Az eset napján a külső hőmérséklet 39°C volt, azonban a napon parkoló autóban ennél is jóval melegebb volt. A 33 éves Elizabeta Babb úgy döntött azonban, a gyerekeket bekötve az autóban hagyja, mert csak akadályoznák a bevásárlásban, és fél órára eltűnt az üzletben. Az eszméletlen ikerlányokat a Walmart biztonsági őre, egy egykori rendőrtiszt vette észre, és rögtön megpróbálta kimenteni őket, azonban a karosszéria olyan forró volt, hogy megégette a kezét.

Szerencsére azonban többen is észrevették a mentési kísérletet, és míg néhányan az ajtókat igyekeztek felfeszíteni, addig egy nő a napfénytetőn keresztül bemászott a kocsiba, és kiemelte onnan az ájult kislányokat. Azonnal orvosi ellátásban részesítették őket, nem szenvednek maradandó károkat.

Az anyát a rendőrök őrizetbe vették. Bár az üzlet hangosbemondóján többször is kérték a kicsik hozzátartozóját, hogy azonnal menjen ki az autójához, Babb előbb be akarta fejezni a vásárlást, és csak fizetés után hagyta el az épületet. Állítása szerint legfeljebb öt percet lehetett távol, azonban a biztonsági kamera felvételeiből kiderült, hogy a szívtelen anya 35 percre hagyta magára lányait.

Ezeket olvastad már?
Pénzmosás miatt is nyomoznak Karácsony Gergely Mozgalma ellen

Pénzmosás miatt is nyomoznak Karácsony Gergely Mozgalma ellen

Novák Katalin fontos dologról beszélt New Yorkban

Novák Katalin fontos dologról beszélt New Yorkban

Ő kezdeményezte a Lánchíd megépítését, ma 232 éve született

Ő kezdeményezte a Lánchíd megépítését, ma 232 éve született

Megint hullámvasútra ültet minket az időjárás

Megint hullámvasútra ültet minket az időjárás

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás