Boszorkánynak születtél? Ezt a tanácsot fogadd meg!





Kiderítjük, milyen segítségre lenne szükséged sorsod beteljesítéséhez. Talán csak egy apró mozzanaton múlik, hogy újra sínen legyél. Találd meg velünk életed hiányzó láncszemét!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.27.
boszorkányság

Ha a boszorkányokra gondolunk, akkor elsőként a mágia juthat eszünkbe, ami jellemzően kíváncsisággal és némi félelemmel tölti el az embereket. Képzeld el magad, amint antiszociálisan élsz és a természet erejét használod, akár egy „tündérdoktor”. Melyik állatot képzeled el segítőtársadként?

https://www.pinterest.com/pin/771100767457231394/?mt=login

A denevérek rendkívül okos lények és igen… gyakran lógnak fejjel lefelé, ami különccé teszi őket. A barlangok és a sötét iránti vonzódásuk összekapcsolja őket az éjszakai erőkkel. Ugyanakkor ezek az állatok megfigyelik a környezetüket és kinézetük ellenére sem kell tartanunk tőlük. Ha ezt választottad, akkor a te jótanácsod az, hogy tölts több időt azokkal, akiket szeretsz. Ne élj elszigetelten, fedezd fel a világot! Ne változz meg csak azért, mert a társadalom azt akarja, hogy megfelelj az abszurd normáknak. Sétálj úgy, ahogy akarsz, beszélj úgy, ahogy érzel, és táncolj a szíved ritmusa szerint. Maradj egyedi, ez az igazi varázslat!

A pók a spiritualitáshoz kapcsolódik, a pókháló szimbolizálja anyagi világunkat. Amennyiben a nyolclábúra esett a választásod, tartsd észben, hogy a jó munka kifizetődik. Legyél türelmes. Ahogy a pók szövi a hálót és nyugodtan várja a zsákmányát, úgy neked is egyengetned kell sorsod az eredményekért. Ne feledd, ha jót teszel valakivel, akkor valójában magaddal teszel jót – ugyanez igaz, ha ártasz valakinek! Az égiek tanácsa, hogy rendszeresen találkozz a barátaiddal, a családoddal és azokkal, akiket szeretsz. Maradjon kapcsolatban a környezeteddel, a természettel. Használd az energiát, ami körülvesz!

A bagoly a bölcsesség szimbóluma, mely címet azzal nyert el, hogy képes megfigyelni mindent. Ennek köszönhetően lesz mindig felkészült és naprakész. A tudatlanság nem boldogság, a tudás az, ami felszabadít. Ennek tükrében tanulmányozd az életedet és a kapcsolataidat, a jó döntések meghozatala a bölcsesség része. A baglyok egyedülálló képessége a „lopakodó üzemmódban” való repülés. Te is akkor hívd fel magadra a figyelmet, amikor szükséges. Ne félj hibázni, éld az életed megbánás nélkül.

A kígyó a mágia és a bölcsesség megtestesítője. Ezek az állatok mindig kapcsolatban vannak a földdel, mégis gyorsan mozognak. Erre esett a választásod? A jótanácsunk az, hogy akár a kígyók, csak hajolj, de ne törj meg! Amint látod az akadályt, keress más utat, mert ha elhatározod magad, semmi sem állíthat meg. Legyél immunis azokra, akik ártani akarnak. Kövesd a kígyó szenvedélyét, de maradj türelmes, mindig precízen számítsd ki a következő lépést.

A macskák csodálatos lények, akiknek szükségük van a szeretetedre és a figyelmedre, hogy a velük való kapcsolatod egészséges maradjon. Választásod alapján azt tanácsoljuk, hogy szánj minőségi időt önmagadra és szabadulj meg a mérgező emberektől. Önmagad szeretete az első lépés a boldogság felé. Csak ha megtanulod, hogyan kell szeretni és elfogadni azt, aki vagy, akkor leszel hű az érzéseidhez. Néha láthatatlan akarsz lenni, máskor pedig megköveteled a figyelmet. Akár a macskák, ismerd meg te is az erődet és haladj a célod felé meggondoltan, óvatos lépésekben.

A nyulak a termékenységgel, a kreativitással és az élet-halál feletti abszolút győzelemmel állnak kapcsolatban. Óvatos és játékos állatok. Ha ezt választottad, akkor ne szégyelld, hogy imádod a szexualitást, az abból nyert energiát használd életed más területeinek feltöltésére. Ha elégedettnek érzed magad, csodákra vagy képes. Azt javasolják az égiek, hogy szórakozz, tölts időt a barátaiddal, légy nyitott a lehetőségekre. Találd meg azt, ami inspirál és merülj el benne!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás