RETRO RÁDIÓ

Nem bírsz továbblépni az exeden? Van megoldás!





Talán azt gondolod, hogy a lelki megpróbáltatásoknak sosem lesz vége, de ha lassan is, biztosan túl tudsz jutni a keserűségen. Talán már el is indultál ezen az úton!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.05.
továbblépés

Honnan tudhatod biztosan, hogy végre túl vagy az exeden, és az életed visszatér a normális kerékvágásba? Legtöbbünk számára a felépülési időszak végtelennek tűnik, de figyelj a jelekre, amelyek arra utalnak, hogy csak a párkapcsolatban élés hiányzik, valójában pedig végre túl vagy a szakításon!

Tényleg egy hullámhosszon voltatok, vagy inkább csak megszépíted a múltat? (Fotó: Shutterstock)

Emlékszel az elválásra? Akkor a világ szörnyű helynek tűnt, és minden olyan kilátástalan volt? Még mindig így érzed, vagy talán vannak apró reménysugarak a jövőre nézve? Ha hosszú ideig a csalódottság érzésével élünk, nehéz észrevenni, mikor jelennek meg azok az apró, de pozitív pillanatok. Vagy nem látjuk vagy figyelmen kívül hagyjuk őket… Pedig ha izgatott leszel egy baráti találkozó miatt, esetleg sikert érsz el a munkahelyeden vagy láthatóan fejlődsz az edzőteremben és büszkeséget érzel, akkor már a továbblépés útjára léptél!

Korábban rendszeresen nézted a posztjait, igaz?

Az is jó jel, ha már nem „üldözöd” a közösségi médiában a volt párodat. Eddig talán kerested a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy boldogtalan nélküled… Ha mostanra kevesebb időt töltesz ezzel, akkor már nem is érdekel igazán, hogy kivel és mit csinál.

Elválás után jellemzően összezavarodunk, nem értjük igazán, hogy mi történt. Gyakran hibáztatjuk magunkat és próbáljuk visszakapni a partnerünket. Időbe telik, míg az ember rájön, hogy a szakítás több okra is visszavezethető. Amennyiben eljutottál arra a szintre, hogy belátod, nem passzoltatok egymáshoz és nem minden a te hibád, akkor az elengedés elkezdődött. Készen állsz arra, hogy megtaláld az igazit!

A történteken való túljutásra utal az is, ha nem beszélsz állandóan a szakításról. A fájó események felidézése és kivonatolása az önterápia egy módja, és ha már kevesebbszer kell kiöntened a szíved, akkor hatott a módszer. Persze lehet, hogy még mindig sokat jár a fejedben a múlt, de ha már számodra is unalmas a téma, akkor hidd csak el, készen állsz az újdonságokra! Amikor szakítunk, nem is gondolunk arra, hogy valaki mással kapcsolatba kerüljünk. Ha azt tapasztalod, hogy újra megakad a szemed valakin, és a bókok vidámmá tesznek, akkor itt az ideje randizni!

Az élet előrehaladása szempontjából fontos ismerni a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy túl vagy az exeden. Aki erre nem figyel, könnyen belesüllyed a szakítás fájdalmába. Figyelj és hidd el: a helyzet jóra fordul, meg tudod csinálni!





Ezeket olvastad már?
Brutális baleset a Hegyalja úton: döbbenetes, kik ültek a felborult kocsiban

Brutális baleset a Hegyalja úton: döbbenetes, kik ültek a felborult kocsiban

Óriási a baj: az iskolából még elindult, de nem ért haza a 12 éves magyar kisfiú

Óriási a baj: az iskolából még elindult, de nem ért haza a 12 éves magyar kisfiú

Ha eddig rosszul érezted magadat az időtől, most egyenesen szenvedni fogsz

Ha eddig rosszul érezted magadat az időtől, most egyenesen szenvedni fogsz

Most jött: motoros és autós karambolozott a XVII. kerületben

Most jött: motoros és autós karambolozott a XVII. kerületben

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás