A rendőrök elfogták a horvát nőt, aki magára hagyta újszülött csecsemőjét

A baranyai nyomozók emberölés elkövetésével gyanúsítanak egy 31 éves horvát nőt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.24.
gyilkosság

Ahogy arról korábban a Metropol is beszámolt: a horvát társszervek június 15-én éjfél után értesítették a magyar rendőröket arról, hogy az eszéki kórházban elláttak egy nőt, aki vélhetően előző délután Magyarország területén megszülte a gyermekét, majd a csecsemőt magára hagyta.

A 31 éves horvát állampolgárságú nő ellentmondásos információkat adott arról, hogy pontosan hol adott életet a gyermeknek, azonban a rendőrök a beszerzett adatok alapján kutatásba kezdtek, végül a Harkány közelében fekvő Márfa szőlőhegyén csütörtökön délután találták meg az életben lévő újszülöttet. A csecsemőt még a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították, azonban életét már nem tudták megmenteni.

Fotó: police.hu

A police.hu friss információi szerint: a rendőrök a 31 éves nőt június 23-án Beremend Közúti Határátkelőhelyen elfogták, majd előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság a mai napon elrendelt.

A nő ellen emberölés miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás