RETRO RÁDIÓ

Korina öngyilkos akart lenni, mert az egyik osztálytársa hónapokon keresztül bántalmazta





A 13 éves diáklány alkohollal akarta kioltani az életét.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.27.
iskolai erőszak

Korina rettenetes időszakot tudhat maga mögött! A fiatal lányt az egyik iskolatársa elég durván bántalmazta, hónapokon keresztül. A 13 éves diáklány szülei megdöbbentek, amikor tudomást szereztek a kegyetlen bánásmódról, de attól még jobban kiakadtak, hogy az iskolában megpróbálták eltussolni a dolgot.

A lány nem bírta tovább elviselni a kegyetlen zaklatást

Korina végső elkeseredésében vodkába akarta fojtani bánatát, ami majdnem össze is jött neki. A Blikk úgy tudja, hogy Korinát tavaly szeptember óta folyamatosan, minden egyes nap érték atrocitások – tudta meg a lap.

„Elkezdett ütögetni. Először viccesnek szánta, meg én is azt gondoltam, hogy az… Elég erősen megütögette az arcomat, a vállamat, a combomat. Szünetben ment mellettem a folyosón, odajött, meglökött, megütött… Én nem ütöttem vissza. A tanárok és az igazgató számára kiderült ez az ütögetés… Ő igazgatóit kapott, én meg szaktanárit… Őt nem érdekelte az igazgatói. Minden nap csinálta. Egyre erősebben. Ez így ment hónapokon keresztül minden nap” – vallotta be a 13 éves Korina a rendőrségnek.

A lány életét a Heim Pál Kórházban mentették meg, miután szülei leültek vele beszélgetni, ekkor szembesültek a borzalmakkal.

„Korina lehajtott fejjel ült, majd egyszer csak kitört belőle a zokogás. Annyira rázkódott, hogy alig értettük, mit is mond. Így tudtuk meg a férjemmel, Zsolttal, hogy a naponta látott kék-zöld foltok, sérülések, hátfájdalom nem az eleséseknek köszönhetőek, hanem annak, hogy az egyik osztálytársa, egy erős, nagydarab fiú folyamatosan bántalmazta őt naponta hét hónapon keresztül. Előfordult az is, hogy a srác teljesen váratlanul, minden előzmény nélkül lelökte Korinát a lépcsőn, vagy hogy könyvekkel püfölte a fejét. Ráadásul meg is fenyegette azzal, hogy nekünk esik bajunk, ha beszél itthon minderről, ezért Korina nem mert segítséget kérni tőlünk” – árulta el a lapnak Korina anyukája.

A szülők korábban hiába kérték ki a tanárok véleményét Korina megváltozott viselkedése kapcsán, nem beszéltek nekik a támadásokról. A lány vallomása után a rendőrséghez fordultak segítségért, továbbá azonnal másik iskolába íratták át. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja az ügyet, de még nem hallgatták ki a bántalmazó fiút – közölte a lap.





Ezeket olvastad már?
Keresik az éttermi szarkákat, akik sehol nem fizettek

Keresik az éttermi szarkákat, akik sehol nem fizettek

Nyitrai Zsolt közölte az örömhírt: több száz rászoruló családnak segített az Agrárminisztérium és az Élelmiszermentő Központ – Videó

Nyitrai Zsolt közölte az örömhírt: több száz rászoruló családnak segített az Agrárminisztérium és az Élelmiszermentő Központ – Videó

Felháborító: borotvaéles táblákat helyeztek ki Gazdagréten

Felháborító: borotvaéles táblákat helyeztek ki Gazdagréten

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás