Borzalmas gyilkosság: nyomtalanul eltűnt Diána kegyetlen gyilkosa

Országokon átívelő nyomozást folytatnak a Németországban meggyilkolt magyar ápolónő, B. Diána ügyében. Gyilkosa után ugyanis már három országban is kutakodnak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.17.
gyilkosság

A Bors beszámolója szerint már közel másfél éve keresik erejüket megfeszítve a német hatóságok azt az embert, aki kegyetlenül kivégezte a Németországban élő magyar ápolónőt, B. Diánát.

Mint arról a Bors is írt, az asszony már jó ideje kint dolgozott, és éppen kaisers­lauterni új munkahelyére utazott, azonban munkába már sosem állt, holttestét ugyanis érkezése után nem sokkal egy utca végén találták meg decemberben. Hamarosan kiderült, hogy Diánát meggyilkolták, a feltételezett elkövetőről pedig ugyan előkerült egy felvétel, amint az asszony lepedőbe csavart holttestét tolja egy kocsin, de a rejtélyes tettest azóta sem találják. A rendőrség azonban azóta is nyomoz az ügyben, a szálak korábban a helyi amerikai közösséghez és Magyarországra is vezettek, az elmúlt hetekben pedig új nyomra bukkantak: előkerült egy holland asszony, aki azt állította, hogy az ő mobiltelefonját is elkérte Diána a vonatállomáson, ahol zaklatott állapotban hívott fel valakit.

Eddig viszont még nem hallgatták ki a titokzatos hollandot, a nyomozás így viszont már Hollandiára is átterjedt:

Nem világos, hogy pontosan mikor zajlik a kihallgatása – jelezte a Bernhard Erfort, a német rendőrség szóvivője, aki azonban elárulta, hogy a nyomozás most már a legmagasabb szinteken folyik Hollandiában is. A zsaruk egyébként egy külön nyomozócsoportot is létrehoztak a gyilkosság miatt, mi több, az országos televízióban is készítettek egy műsort az ügyről.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás