TikTok-sztár lett a többszáz évesnek kinéző szerzetes – Videó!





Hatalmas nézettsége van a TikTokon azoknak a videóknak, melyek egy nagyon öreg, kissé ijesztő külsejű, szerzetes ruhába öltöztetett férfiról szólnak. Mindenkit az érdekel, ki ő és hány éves?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.10.
Kortalan

A nem mindennapi videók azonnal felpörögtek a TikTokon, amelyet egy auyary13. nevű felhasználónak köszönhetünk. A fiók kezelője eleinte csak az étkezésével kapcsolatban töltött fel videókat az internetre, azonban 2021 októberében megjelent az első videó a bácsiról az oldalon és azóta csak róla posztol.

Luang Pho Yai-nak hívják a szerzetest, aki itt éppen egy kislány fejét fogja és közben valamilyen imát mormol neki Fotó: TikTok

Ez a videó lett a legnépszerűbb

Auyary számos videót feltett már az idős szerzetesről. Azonban a legnagyobbat a 2022 februárjában posztolt felvétellel ment, ahol az látható, ahogy az idős úr egy kislány fejét fogja és közben valamilyen imát mormol neki. A videó akkorát ment, hogy több, mint 100 millióan nézték meg, a kommentszekciót pedig elárasztották a hozzászólások, amelyek leginkább a korára, illetve a háttértörténetére voltak kíváncsiak.

Ezt lehet tudni a szerzetesről

Auyary-nak nem csak TikTok-, hanem Instagram-profilja is van, amelyen már elhullajtott néhány információmorzsát a thai férfiról. Eszerint a férfit Luang Pho Yai-nak hívják, az oldal kezelője a nagypapájaként szokott rá hivatkozni. Az idős férfi állítólag a thaiföldi Dan Khun Thot kórházban él és egy március 2-i bejegyzés szerint a szerzetes 109 éves.

Nem ő a világ legidősebb embere, visszaélnek a korával

Bár a 109 év egy nagyon szép kor, de mégsem elegendő ahhoz, hogy ő legyen a világ legidősebb embere. Az ugyanis a japán Kane Tanake volt, aki 2022. április 19-én, 119 éves korában hunyt el. A legidősebbek listáján őt a 118 éves André nővér követi. De visszatérve a thai szerzetesre, az internetnek köszönhetően rengeteg téves hír terjed a koráról. Van, ahol 163 évesnek mondják, egy másik, a videót újraközlő oldal szerint pedig egy 399 éves nő látható a felvételeken, de ez azért már elég meredeknek hangzik.

https://www.tiktok.com/@auy.saranya/video/7066272500526746906?referer_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2F&referer_video_id=7066272500526746906&refer=embed

 

Elkészült a Metropol Nagy Budapesti Korrupciótérképe! Nézd meg, melyik kerületben mennyit loptak – kattints a milliárdokért!





Ezeket olvastad már?
"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás