Most érkezett a hír! Elfogták Molnár Beáta gyilkosát, így halt meg a doktorandusz

Csütörtök este Nagyváradon elfogták B. Ferencet, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolta a 30 esztendős Molnár Beátát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.27.
gyilkosság

Mint arról a Metropol is beszámolt, a rendőrök megerősítették, hogy a négy napja eltűnt nő holttestét találták meg a Bihar és Kolozs megye határán fekvő, Nagybáród (Borod) községhez tartozó Báródsomos (Cornițel) településen.

Beáta holtteste egy szemeteszsákba volt csomagolva, amit a gyilkosa egy félreeső helyen hagyott, mintegy 200 méterre az országúttól.

A rendőrök azt is megállapították a köztéri kamerák felvételeiből, hogy az autóban, amellyel szombaton kirándulni indultak a párjával Kolozsvárról a havasrekettyei vízeséshez később már csak a férfi volt látható, így Molnár Beáta már szombaton halott lehetett.

Ügyészségi források szerint az aradi származású, 43 esztendős B. Ferenc autóját a váradvelencei lakótelepen, a vasútállomás közelében azonosították. A cluj24.ro portál cikke szerint a férfit egy használaton kívüli vasúti kocsiban fogták el a kommandósok - írja a Maszol.ro.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás