Hihetetlen! Biológiaórát tart és ételkészítési praktikákat mutat ez a nő a TikTokon! – Videó!





Tudod, hogymilyen növényből készíthetnek maguknak sminket a nők? Ha ezekre mind nem a válaszod, akkor érdemes követned Bukovicsné Békefi Dézi Ritát, aki bevezet a gyógynövények titokzatos világába.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.10.
furcsa alapanyag

Aki a fiatalok által kedvelt alkalmazásra fellátogat, bizony nagyon sok őrült és egyben veszélyes kihívással vagy videóval találkozhat. Azonban a leleményesebbek a javukra fordították az alkalmazás adta lehetőséget, és inkább oktató jelleggel használják a TikTokot. A Kecskemét környékén élő, kétgyermekes anyuka is úgy döntött, hogy jó dolgokra is lehet használni ezt a közösségimédia-platformot.

Szörpöket is készít növényekből Dézi Rita Fotó: TikTok

Csak előkapja a telefonját és elkezd videózni

Dézi Rita felvételeit rögtönözve készíti, és látszik rajtuk, hogy nincsenek megszerkesztve vagy megvágva. Emellett bármilyen élethelyzetben bekapcsolja a kamerát és elkezd videózni, legyen szó akár arról, hogy éppen a kertben van, vagy éppen a konyhában főz, vagy amikor a gyerekeivel foglalkozik.

Sőt, akár főételekbe is használja az ehető növényeket Fotó: TikTok

Ételkészítési praktikákat is mutat

Nem is gondolnánk, hogy gyógynövényekből mennyi minden finomságot lehet készíteni és nemcsak gyógyteát vagy köptetőt, hanem laktató fogásokat is. A kétgyermekes anyuka videóiban rendre bebizonyítja, hogy főételeket is lehet gyógynövényekkel fűszerezni. Nemrégiben hamburgert készített, amihez a bucit céklával színezte meg. De csinált már csalánfőzeléket is, ami csak akkor szúr, amikor leszedjük, viszont fogyasztani nagyon érdemes, ugyanis sok vasat tartalmaz.

Dézi Rita érdekességeket is elárul a növényekről Fotó: TikTok

Hasznos praktikák és házi készítésű gyógykészítmények

Bukovicsné Békefi Dézi Rita TikTok-videóiból nem maradnak ki a praktikus dolgok és a környezettudatosság sem. Arról is készít videót, hogy milyen praktikákkal tudunk takarékoskodni és hogy hogyan készíthetjük el otthon a kozmetikumokat.

A szakmák a TikTokra költöztek

Nem Dézi Rita az egyetlen, aki úgy döntött, hogy értelmes és iránymutató eszközként használja fel a videós közösségi platformot. Korábban Sefatias, azaz Kovács István lett a tinik által is kedvelt oldal sztárja, aki azzal vált ismertté, hogy mindössze azt csinálta, ami a szakmája: hidegburkoló. A TikTokon olyan praktikával segíti kollégáit, amit a legtöbb hidegburkoló munka közben el szokott rontani. De hihetetlen népszerűségre tett szert egy német szupermarket pénztároslánya is, bár ő praktikákat nem igazán tudott adni, viszont a kamerába már igen jól tudja magát illegetni.

https://www.tiktok.com/@greens_of_daisy/video/7090528314384862470?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

 

Elkészült a Metropol Nagy Budapesti Korrupciótérképe! Nézd meg, melyik kerületben mennyit loptak – kattints a milliárdokért!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás