RETRO RÁDIÓ

Újabb fejlemények a zuglói gyilkosságról! Károly mozizni ment brutális tette után – Videó!





Szuperhős-filmre ült be a gyilkosság után, most részben beismerte tettét a vasárnapi zuglói gyilkosság gyanúsítottja, azonban magát az emberölést egyelőre tagadja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.04.
XIV. kerület Brutális kegyetlenség

A Police.hu beszámolója szerint a 30 éves C. Károly a gyanúsítottja annak a gyilkosságnak, amely során vasárnap este különös kegyetlenséggel megfojtottak egy nőt Zuglóban. A Metropol is írt korábban a tragikus eseményről, ami során az elhunyt nő 8 éves kisgyermeke hívta fel a 112-őt azzal, hogy az édesanyja rosszul van. A kiérkező mentősök nem tudták már megmenteni az anyuka életét. A nő élettársa, Károly a gyilkosság után elhagyta a lakást és eltűnt, amikor telefonon felkeresték nem akarta elárulni, hogy hol bujkál. Végül egy moziteremben fogták el, ugyanis a hidegvérű gyilkosság után az anyjával egy szuperhősös mozifilmre ült be, ahol végül a rendőrök elfogták. Erről felvétel is készült, amit itt tudtok megtekinteni:

A brutális kegyetlenséggel elkövetett bűntény részleteiről a rendőrség szóvivője, Gál Sándor alezredes elmondta: a helyszíni szemlével párhuzamosan meghallgatták a nő 8 éves fiát, aki beszámolt arról, hogy a lakásban rajta és az anyján kívül a nő Károly nevű élettársa is ott volt. Az anya ebéd után táncolni hívta a férfit, ám tánc közben a férfi könyökkel megütötte a fiú szemét, ami felháborította az asszonyt, aki pofon vágta a férfit, a vita pedig tettlegességig fajult a lakás különböző helyiségeiben: a nagyszobában, a fürdőszobában, végül a konyhában.

Az alezredes ismertette: a bántalmazásoknak a gyerek zömmel csak fültanúja volt, a konyhában végződött eseménysort követően az élettárs arra szólította fel a fiút, hogy bújjon el a szekrénybe, „majd egy óra múlva jönnek a rendőrök és elviszik”. A gyerek ennek megfelelően járt el, de pár órával később előbújt a rejtekhelyéről, látta, hogy a férfi nincs a lakásban és rátalált az anyjára, aki már nem lélegzett, ekkor értesítette a 112-őt.

A rendőrök azonosították az élettársat, egy 30 éves budapesti férfit, aki idén januártól állt kapcsolatban az anyával. A rendőrök felhívták telefonon, ám nem volt hajlandó megmondani hol van. A nyomozás során azonban megállapították, hogy egy XV. kerületi bevásárlóközpontban moziba ment az édesanyjával, így a vetítés közben elfogták. A férfit emberölés bűntettével gyanúsították meg, részben beismerte tettét, de magát az emberölést nem – mondta az alezredes, hozzátéve: a gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Gál Sándor elmondta: a konfliktust kiváltó, a tánc közben történt 8 napon belül gyógyuló sérülésről a férfi azt állította, hogy véletlenül történt, és a 8 éves fiú sem tudott konkrétan nyilatkozni róla. Ugyancsak kérdésre válaszolva azt mondta: a fiú a történtek után a nagyszülőkhöz került.





Ezeket olvastad már?
Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás