Ózdi horror: 100 liter kénsavba állította apja holttestét a dühöngő férfi

A tettes állítása szerint félelmében sújtott le kétszer a kalapáccsal. Ezután ismét borzalmas lépésre szánta el magát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.06.
gyilkosság

Interneten rendelt kénsavba tette apja holttestét egy ózdi férfi, miután egy kalapáccsal megölte. A megdöbbentő részleteket ő maga mondta el. A 27 éves férfi Angliából jött haza két éve nyáron, a kötelező 2 hét karantént az apja házában töltötte. Az utolsó napon úgy összevesztek, hogy az apa állítólag kalapáccsal támadt a fiára, aki kicsavarta a kezéből, és ijedtében kétszer lesújtott vele. Ezután az interneten rendelt hordót és 100 liter kénsavat a holttest eltüntetéséhez – tudósított róla a TV2 Tények.

„Nagyon megijedtem, és ököllel arcon vágtam. Apám ettől összeesett és az ágyra rogyott, a kalapács pedig kiesett a kezéből. Harc kezdődött kettőnk között a kalapácsért, amelyet megszereztem, és félelmemben kétszer lesújtottam rá” – részletezte a történteket a börtönben lévő férfi.

„A spájzban rejtettem el, és ott is volt addig, amíg a postán megrendelt kénsav a hordóval meg nem érkezett. A szoba közepén helyeztem el a hordót, és a 100 liter kénsavba állítottam apám holttestét. Az elviselhetetlen szagra a szomszédok figyeltek fel és ők hívták ki a rendőröket is. Mire megérkeztek, már csak apám lábszára volt ép” – mondta el a borzalmakat, amelyeket állítása szerint már megbánt. A tettes a tárgyalásra vár.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás