„Elviselhetetlen a hiánya”: döntő lépést tett a magyar apa, akinek a lányát volt felesége rabolta el

„Szeretlek apa” - így búcsúzott az akkor alig 8 éves Fanny Svédországban élő édesapjától, mielőtt az édesanyjával együtt eltűnt. Hiába adott ki körözést világszerte az Interpol is, eddig nem bukkantak nyomukra, így az apa úgy döntött, nem vár tovább tétlenül.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.16.
nyomozás

A Svédországban élő Csulak Levente 18 hónappal ezelőtt látta utoljára a lányát, miután az akkor alig nyolc éves gyermeket az édesanyjához elvitte. Az elvált szülők abban állapodtak meg, hogy Fanny a nyári szünetben egy hónapot az anyjánál, egyet pedig az édesapjánál tölt. Ennek ellenére Levente hiába akarta visszakapni a lányát, az anyával együtt eltűnt. Még egyszer utoljára sikerült vele telefonon beszélnie, de a kislány nagyon furcsán beszélt és az utolsó szavai ezek voltak: „szeretlek apa”. Innentől kezdve Fanny és volt felesége telefonját is kikapcsolták.

Milliókat ajánl fel a nyomravezetőnek

„Elrabolta a kislányomat az anyja” - mondta már korábban is a férfi, aki most úgy döntött, nem vár tovább sem a hatóságokra, sem az Interpolra és ő maga ajánl fel annak Kétmillió-kétszázötvenezer forintos nyomravezetői díjat annak, aki segít megtalálni a lányát. Mint mondta, eltűnésük után nem sokkal karanténba kerültek a koronavírus miatt Magyarországon egy Fejér megyei településen, de amikorra a rendőrök kiértek a házhoz, már onnan is eltűntek.

„Kétmillió-kétszázötvenezer forintos nyomravezetői díjat ajánlok fel annak, aki a kislányom felkutatását közvetlenül elősegíti, illetve olyan információval szolgál akár névtelenül, ami a megtalálását eredményezi. A föld nem nyelhette el őket, remélhetőleg nem esett bántódásuk sem, így valahol élniük kell. Bízok benne, hogy valaki, akár a szomszédok, vagy az utcabeliek felismerik és legalább a magas összeg hatására segítenek” – mondta bizakodva a Blikknek Csulak Levente.

A nagyszülők mindent tagadnak

Volt feleségének, Mónikának az apjával rendszeresen beszél, de az idős férfi tagadja, hogy bármit is tudna unokája és lánya hollétéről.

Azt gyanítom, hogy a Székesfehérváron élő szülei tudják, hogy hol bujkálnak a lányommal, de hiába kérlelem, nem mondják el. Rendszeresen járok haza Magyarországra kocsival és egyik határon sem állítanak meg, így sajnos őket is hiába körözik, bárhol lehetnek”– magyarázta az apuka, aki elmondta:

„Rettenetesen hiányzik a kislányom, többször álmodtam, hogy Fanny hazajött hozzám. Elviselhetetlen a hiánya, hogy nem tudok beszélni hozzá, és nem tudom átölelni sem. Borzasztóan nehéz, de közben az életnek mennie kell tovább. Hatalmas nagy a hiánya, de nem adom fel”.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás