RETRO RÁDIÓ

Továbbra is hallgat Csárdi Antal! Nyomozás zajlik az okirat-hamisítási ügyében

Csárdi ellen a közelmúltban okirat-hamisítás miatt tettek feljelentést. Jelenleg is zajlik a nyomozás, hamis magánokirat felhasználásának gyanúja miatt.Megosztás
Szerző: metropol
2022.03.30. 14:50
I. kerület V. kerület VIII. kerület kínos csend

Hiába kereste a Metropol az LMP országgyűlési képviselőjét, hogy megtudja, hogy az okirat-hamisítási ügy alapját képező meghatalmazáson melyik aláírás hitelességét tudja bizonyítani, de Csárdi Antal csak hallgat.

Nyomozás folyik Csárdi Antal ellen Fotó: MTI/Soós Lajos

Soha nem adtam Csárdi Antalnak semmilyen meghatalmazást. Ha tudtam volna, hogy visszaél a nevemmel és meghamisítja az aláírásomat, soha be nem engedtem volna a lakásomba” – írta az Index, egy hozzájuk eljuttatott dokumentumra hivatkozva. A kijelentést annak a Donáti utcai ingatlannak a tulajdonosa tette, akinek lakását az Országgyűlés Hivatala képviselői költségtérítés terhére bérel Csárdi Antalnak, a baloldal országgyűlési képviselőjelöltjének.

A cikkben említett dokumentum Fotó: Mandiner

Úgy tudni, Csárdi korábban vitába keveredett a főbérlővel, miután annak állítása szerint a politikus nem fizette a közüzemi számlákat, ezért a közműszolgáltató felfüggesztette a gázszolgáltatást, azaz kikapcsolta a fűtést. A lakás tulajdonosa szerint, az LMP-s politikus aláhamisította az aláírását egy meghatalmazáson, és azt felmutatva ment be az MVM-hez ügyet intézni.

Ráadásul a Mandiner birtokába került a Csárdi nevére kiállított meghatalmazás, amely szerint a számára bérelt lakás tulajdonosa nevében teljes körűen eljárhat a Nemzeti Közműveknél a lakossági földgázszolgáltatásokkal kapcsolatos ügyekben. Csárdi egyébként azt is elismerte, hogy a szóban forgó meghatalmazáson tanúként a felesége és az anyósa aláírása szerepel.

A képviselő anyósa és felesége tanúzta Fotó: Mandiner

A nyomozás elindult

A Mediaworks Hírcentrumának megkeresésére a Központi Nyomozó Főügyészség megerősítette, hogy hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt nyomozást rendeltek el. Az Index információi szerint pedig már a tanúkat is elkezdték kihallgatni.

Elindult a Ripost alkalmazása! MZP beszól!

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje előszeretettel sérteget különböző társadalmi csoportokat, ami ugyan egyáltalán nem vicces, de a Ripost most mégis a dolog humoros oldalát (is) meg akarta fogni, ezért jött létre az „MZP beszól!” nevű alkalmazás, ahol Te irányíthatod, hogy Márki-Zay Péter kit sértsen vérig legközelebb.

Az alkalmazást Ide kattintva éred el.

 

Ezeket olvastad már?
Megérezte családtagjai halálát a szentlőrinci baleset előtt a fiatal nő

Megérezte családtagjai halálát a szentlőrinci baleset előtt a fiatal nő

Belháború folyik az ellenzéknél: saját párttársukat szólítják fel lemondásra az MSZP-sek

Belháború folyik az ellenzéknél: saját párttársukat szólítják fel lemondásra az MSZP-sek

Melyik sziluett tűnik idősebbnek? Kiderülnek az elfojtott érzelmeid

Melyik sziluett tűnik idősebbnek? Kiderülnek az elfojtott érzelmeid

Külföldre akart menekülni: reptéren kapták el a gázolót, aki miatt elvetélt egy kismama

Külföldre akart menekülni: reptéren kapták el a gázolót, aki miatt elvetélt egy kismama

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás