Elképesztő: a gyilkos anya azt állítja, SpongyaBob parancsolta neki, hogy ölje meg 3 éves fiát

Halálra szúrta gyermekét a 22 éves anya, állítása szerint azért, mert az ismert rajzfilmfigura közölte vele, hogy ha nem teszi meg, ő fog meghalni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.13.
gyilkosság

Borzalmas dolgot tett a 22 éves Justine Johnson: halálra szúrta 3 éves kislányát Suttont, majd a holttestét egy szemeteszsákba rejtette, mert elmondása szerint SpongyaBob utasította rá és megfenyegette, hogy ha nem teszi meg, akkor megöli őt – írta meg a Daily Star.

A nő letartóztatása során kiderült, hogy heroinfüggőségben és alváshiányban szenvedett, ezért gyakran hallucinált. Justine a gyilkosságot megelőzően költözött el anyjától, akivel nem vált el jó viszonyban, emiatt zaklatott volt egész nap.

„Azt mondta, hogy nem emlékszik ami Shuttonnal történt, hallucinációi voltak a heroinelvonás miatt, és két hétig szinte semmit nem aludt. Úgy hallotta, mintha SpongyaBob egyenesen hozzá beszélne a tévéből, és azt parancsolná neki, hogy ölje meg a lányát, különben ő fog meghalni. Azt mondta, halálfélelme lett, és ez teljesen elvette az eszét” – mesélte megtörten Justine édesanyja.

A nő bátyja elmondása szerint, aznap reggel még találkozott testvérével, akin akkor nem látszódott semmilyen előjel, hogy milyen borzalmat fog tenni gyermekével. Másnap fel akarta keresni a nőt, ezért elment hozzá, de amikor belépett a házba, megpillantotta a fekete zsákot, amiből a gyermek lába lógott ki.

Miután megérkeztek a rendőrök, borzasztó látvány tárult a szemük elé: a hálószoba tiszta vér volt, és több kést is találtak a helyszínen. A vizsgálatok során a kislány hasán, nyakán és mellkasán is találtak sérüléseket.

A kegyetlen gyilkosság miatt egyelőre nem született ítélet, azonban óvadék ellenében szabadlábon védekezhet az anya.

 

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás