RETRO RÁDIÓ

Undorító egy sztori! A közgazdász csomagtartójában hurcolta napokig a hullát





A férfi nem csak a családanyát, hanem egy nyíregyházi bolt eladónőjét is megszurkálta. Az elkövetőre súlyos börtönbüntetést szabtak ki, most fellebbezett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.16.
Brutális kegyetlenség

A korábban közgazdász végzettségű, de könyvelőként dolgozó K. Antal már korábban elveszített munkahelyét, apjának pedig azt hazudta, hogy dolgozik. Eközben ő szabadideje nagy részét céltalan kocsikázással töltötte.

Az egyik ilyen alkalommal botlott bele a kisvárdai hipermarket előtt ácsorgó, prostituáltként is dolgozó családanyára, L. Erzsébetre, akit egy légyott lebeszélése után el is vitt - írja a Bors.

Azonban az aktus közben összevesztek a férfi pedig összeszurkálta Erzsébetet. A nő testét egy fóliába tekerte, majd a csomagtartójába tette, amivel napokig furikázott, majd betért egy nyíregyházi kisboltba, ahová fegyverrel és késsel ment be. Amint belépett a fegyverét még nem húzta elő csak körbenézett, majd később kiválasztott még pár ruhát is, miután egy fordulattal bement volna a kassza mögé, és pisztolya markolatával le nem ütötte a megrökönyödött boltos nőt.

A férfi mindkét áldozatát megszurkálta Fotó: shutterstock

Mikor L. Éva a földön elterült, a férfi ráült és ahogyan azt előző áldozatánál is tette elkezdte szurkálni, ahol csak érte. Az asszony élete nem a férfin, hanem egy arra járó vendégen múlott, aki meglátta, mi történik bent, és azonnal hívta a zsarukat, mire a férfi elmenekült.

Másnap azonban otthonában elfogták, és ekkor találták meg a kocsijában Erzsébet holttestét is.

Az asszony családja teljesen összeomlott, férje, Máté elmondta akkor a Borsnak: nem tudja, miért végzett feleségével az elmebeteg közgazdász, közös kislányuknak pedig el sem merte napokig mondani, mi történt édesanyjával.

Tettéért a férfit végül 35 év börtönre ítélték, emellett 5 milliós kártérítést is fizetnie kell áldozata családjának. Antal azonban fellebbezett a döntés ellen, ő és a védője is részben felmentésért, részben enyhítésért folyamodott. A férfi csütörtökön áll bíróság elé.





Ezeket olvastad már?
Megtisztul Budapest a Zöld Követ Egyesülettel, bárki besegíthet, mutatjuk, hogy hol!

Megtisztul Budapest a Zöld Követ Egyesülettel, bárki besegíthet, mutatjuk, hogy hol!

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" -  számos hiedelem kötődik április 24-hez

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" - számos hiedelem kötődik április 24-hez

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Gyűlöletháborút folytat a baloldal: több kerületben is módszeresen letépik a Fidesz plakátjait

Gyűlöletháborút folytat a baloldal: több kerületben is módszeresen letépik a Fidesz plakátjait

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás