Luxusautók, magánrepülőgép és kastélyok: így él a világ legfiatalabb milliárdosa





A multimilliomos család legfiatalabb tagja 6 éves korában kapta meg első kastélyát, és „kezdő autójának” egy Bentley-t vettek neki.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.31.
elképesztő vagyon

A nigériai Lagosból származó Mompha Junior életmódjára szokás azt mondani, hogy csak megszületnie volt nehéz. Édesapja ugyanis az ország egyik leggazdagabb embere, és nem mellékesen multimilliárdos, aki a vagyonát pénzváltók üzemeltetéséből szerezte, majd befektetéssel kezdett el foglalkozni.

Kicsi fia pedig élvezi ennek minden előnyét. Csupán hatéves volt, amikor kapott egy saját kastélyt, most pedig 9 évesen már egy Bentley büszke tulajdonosa lett - írja a The Sun.

Utazásait magánrepülőgépen élvezi, ruhái között pedig a legdrágább márkákat fedezhetjük fel. A problémája csupán annyi, hogy túl fiatal még autót vezetni, és még alacsony is ahhoz, hogy elérje a pedálokat. Azonban ez nem akadályozza meg abban, hogy az interneten posztoljon mesés gazdagságáról.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Grupo Meio Norte Comunicação (@meionorte) által megosztott bejegyzés

Az édesapa, Ismailia Mustapha, Mompha néven Instagram-celebként is tevékenykedik, polgárpukkasztó fotókat tölt fel, amiken pénzzel a kezében vagy éppen 7 csillagos szállodában pózolva látható.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás