Drámai részletek, két ismert magyar borász volt a halálos baleset áldozata





A pár halálhíréről az a bormanufaktúra tett nyilatkozatot, ahol dolgoztak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.05.
gyász

Tegnap az 58-as főúton két autó karambolozott egymással, ami során az egyik kocsiban ülő két ember az életét veszítette. Eddig nem lehetett pontosan tudni, hogy kik voltak a baleset áldozatai, most azonban a Jackfall Bormanufaktúra a Facebook-oldalán közölte az elhunytak nevét.

„Legmélyebb fájdalommal tudatjuk, hogy a Jackfall két lelke Gábor és Ottilia tegnap este tragikus autóbalesetben életét vesztette. Még mi sem tértünk magunkhoz. Szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a Jackfall Bormanufaktúra működését továbbra is biztosítjuk emléküket és szellemiségüket szem előtt tartva” – búcsúzott a borászat a Facebook-oldalán a két tragikusan elhunyt szakembertől.

A feldolgozhatatlan balesetről tegnapra a rendőrség is beszámolt az oldalukon. A nyilatkozatukból kiderült, hogy ketten a helyszínen életüket vesztették, de az áldozatok kilétét ekkor még nem lehetett tudni.

„Eddig tisztázatlan okból és körülmények között két személyautó ütközött össze 2022. január 4-én 17 óra körül az 58-as főúton a pécsudvardi elágazásnál. Az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Siklós irányából Pécs felé az 58-as főúton, amikor összeütközött a vele szemben közlekedő, és balra kanyarodni szándékozó személygépjárművel. A balesetben ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették” – írták.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás