Brutális késelés történt Erzsébetvárosban – megvertek és megszúrtak egy férfit – Videó!





A budapesti rendőrök két gyanúsítottat elfogtak, a harmadik feladta magát. A vita az egyik VII. kerületi bárban robbant ki köztük.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.30.
VII. kerület bűntett

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozó főosztálya súlyos testi sértés és garázdaság bűntett miatt folytat eljárást három fővárosi lakossal szemben, akik január elején egy bárban megtámadtak egy negyediket, aki súlyos sérülést szenvedett írja a Police.hu.

A budapesti rendőrök két gyanúsítottat elfogtak, a harmadik feladta magát Fotó: Pixabay

A társaság szóváltásba keveredett egy emberrel, akit szidalmazni kezdtek, majd el akarták zavarni a szórakozóhelyről, miközben azzal fenyegették, hogy megkéselik, ha nem megy el.

A provokált férfi el akarta hagyni a klubot, de követték, majd az utcára kilépve hason szúrták, megütötték és elmenekültek.

Őrizetbe vették az elkövetőket

A fővárosi rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, és elfogatóparancsot adtak ki ellenük. A 32 éves T. Istvánt Szigetszentmiklóson, a 27 éves R. Zsoltot egy IX. kerületi lakásban a BRFK bűnügyi bevetési osztály segítségével fogták el. Harmadik társuk, a 38 éves B. Szilveszter önként jelent meg a rendőrségen.

A fővárosi nyomozók B. Szilvesztert és R. Zsoltot csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, míg T. Istvánt súlyos testi sértés, valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, mindhármukat őrizetbe vették.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás