Brutális kegyetlenséggel végzett a tinifiú 12 éves haverjával

A 15 éves Marcel elcsalta barátját egy félreeső helyre, ahol embertelen módon kivégezte, mert tartozott neki. Most 17 év börtön vár rá.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.08.
gyilkosság

Egy Marcel Grzeszcz névre hallgató 15 éves angliai tinire több mint 16 év börtön vár, mert megölte 12 éves barátját, Roberts Buncist az angliai Boston városában – írja a Daily Star.

A fiúk hajnali fél 4-kor találkoztak egy félreeső városrészen, hogy Marcel marihuánát adjon el Robertsnek. Ám amikor rájött, hogy az nem hozott magával pénzt, bekattant és halálra szurkálta a 12 éves kisfiút. A boncolás után megállapították, hogy a gyilkos 70 sebet ejtett Robertsen és megpróbálta lefejezni a késsel.

Később kiderült, hogy a fiú eleve nem akarta odaadni áldozatának a drogot, hanem kifejezetten azért csalta el a fiút, hogy megölje, ugyanis azt hitte, hogy beköpte őt a rendőrségen. Marcel rossz körülmények között nőtt fel, nem foglalkoztak vele a szülei és még verték is őt. Az agressziója valószínűleg innen származhatott.

A fiú sorsáról november 8-án döntött a bíróság, életfogytiglanra ítélték, minimum 16 és fél évet börtönben kell töltenie.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás