Káosz Budapesten 2. nap: most egy lerobbant busz miatt lett hatalmas a dugó





Egy meghibásodott jármű miatt kellett elterelni a forgalmat a VIII. kerületi Múzeum utcában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.07.
közlekedés

Úgy tűnik, már naponta számolni kell azzal, hogy reggelente nem lehet normális menetidőn belül eljutni A-ból B-be.

Mindennapra jut valami

A BKK csütörtök délelőtt a Facebook-oldalán jelentette be, hogy meghibásodott egy menetrend szerint közlekedő busz.

Egy mozgásképtelen jármű nehezíti a közlekedést a VIII., Múzeum utcában a Kálvin tér után, a forgalmat elterelik. A műszaki segítség már úton van, de továbbra is torlódásra kell számítani a Kiskörúton az Astoria felé, és az Üllői úton befelé már a Nagyvárad tértől. Az erre közlekedő BKK-autóbuszokon és trolibuszokon is hosszabb menetidővel kell számolni” – áll a közleményben.

Azóta már a járművet ugyan sikerült elszállítani, de továbbra is hatalmas dugóra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

Megbénult a város

Szerda reggel annyira eluralkodott a káosz a fővárosban, hogy több ezer ember késett el a munkahelyéről, mert nem jártak a villamosok a 4–6-os vonalán.

Mint arról a Metropol beszámolt, leállt villamosok, elakadt pótlóbuszok, az első esős napon bedőlt Budapest közlekedése a Karácsony-káosz hatására. Tömegek áztak az utcán, és késtek el a munkából, iskolából. A villamosvezetők józanságán múlt csak, hogy nem történtek balesetek.

Nem volt jó a homok

Kiderült: vizes homok került a Combinókba, ezért állt le délelőtt a 4–6-os villamos. Az Aktuális információja szerint, a főváros rossz homokot vett a villamosok homokszórójába.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás